Antero Virtanen

Titteli: Hallituspartneri, KTM, HHJ PJ
Organisaatio: Hallituspartnerit ry

KTM Antero Virtanen on toiminut Hallituspartnerit ry:n puheenjohtajana vuosina 2010–2013 ja Hallituspartnerit ry:n toiminnanjohtajana vuonna 2012 sekä Hallituspartnereiden verkoston puheenjohtajan vuosina 2011–2014.

HHJ-toiminnassa hän oli ohjausryhmän jäsen ja puheenjohtaja vuosina 2010–2015 ja tutkintolautakunnan puheenjohtajana ja jäsenenä vuosina 2014–2017. Virtanen on yhdessä Eero Ottilan kanssa luonut ja aloittanut HHJ-puheenjohtajakurssin, ja hän toimii edelleen sekä HHJ- että HHJ PJ -kurssien luennoitsijana.

Virtaselle on karttunut työkokemusta niin perheyritysten kuin isompien yritysten johtamisesta sekä lukuisista luottamustehtävistä eri yritysten hallituksissa. Tällä hetkellä hän toimii muun muassa Purso-Tools Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Virtanen on saanut Valtakunnallisen vuoden yrittäjä -palkinnon yhdessä Aate Virtasen kanssa vuonna 1998.

Virtasen oma yritys Jesura Oy tarjoaa toisille yrityksille ylemmän johdon konsultointia, hallituksen jäsenien koulutusta ja pääomasijoitustoimintaa.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv