Controllerin valmennuspäivä 2018 19.4.2018

Vahvista valmiuksiasi selviytyä vaativan tehtävän haasteista nyt ja tulevaisuudessa - osallistu Controllerin valmennuspäivään.

Koulutukseen osallistuvat saavat veloituksetta 3 kk tunnukset KauppakamariTiedon Ammattikirjastoon!

Tervetuloa!

Alkamisajankohta: 19.04.2018, klo 08:45
Päättymisajankohta: 19.04.2018, klo 16:00

Uutiskirje

Yritysvastuu – Johtamisen uusi normaali

Controllerin on kyettävä ymmärtämään kokonaisvaltaisesti talouden hallinnan prosesseja, joiden avulla on usein mahdollista parantaa tuottavuutta ilman että yrityksessä tarvitsee tehdä suuriakaan rakenteellisia muutoksia. Hallitsetko johdon päätöksentekoon liittyvät laskentamenetelmät? Haluatko kehittyä ammatissasi controllerina ja saada valmiudet vastata tulevaisuuden haasteisiin?

Tervetuloa koulutukseen!

8.45 Ilmoittautuminen ja aamupala

Laskentatoimen rooli strategisessa ja operatiivisessa suunnittelussa

Vaihto-omaisuuden kiertonopeudet ja niiden vaikutus tulokseen

Tuloksen parantaminen vahvan taseen ja järkevän käyttöomaisuuden hallinnan kautta

EVA -laskenta

Tilaisuus päättyy

Tarjoilut:  Kahvit klo 8.45, 10.15 ja 14.15. Lounas klo 12.00–12.45

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.4.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Johtaminen ja esimiestyö, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Strateginen talousosaaminen ja tunnusluvut