Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

Jäsenedut

Tilaaja on velvollinen tarvittaessa todistamaan hinnanalennukseen oikeuttavan jäsenyyden. Muussa tapauksessa Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus laskuttaa toimittamansa tuote tai palvelu normaalihintaan tai jälkikäteen veloittaa normaali- ja jäsenhinnan välinen erotus.

Kustannustuotteet

Kirjat

Tilatut tuotteet toimitetaan postitse mahdollisimman pian tilausten saavuttua. Ilmestymättömät tuotteet toimitetaan heti tuotteen valmistuttua. Jos vain osa tuotteista on ilmestynyt, valmiit tuotteet toimitetaan ensin ja loput erikseen ilmestymisjärjestyksessä. Myöhemmin toimitetuista tuotteista ei peritä erillistä toimitusmaksua.

Toimitetuista tuotteista lähetetään erikseen lasku (ellei tuotteita ole maksettu verkkopankki-/luottokorttimaksuna), jonka maksuehto on 14 päivää netto. Hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja niihin lisätään alv 10 % (painetut kirjat ja sähköiset tuotteet). Tilauskohtainen toimitusmaksu on 9,90 euroa (+ alv), yli 50 € tilaukset toimituskuluitta.

Kansiot, verkkopalvelut ja kestotilattavat kirjat

Kansiot ja verkkopalvelut

Kansiot ja verkkopalvelut tilataan kestotilauksena, jolloin tilaus jatkuu ilman eri ilmoitusta, ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Tilaaja voi irtisanoa kestotilauksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun kustannustoiminta(at)helsinki.chamber.fi. Irtisanominen astuu voimaan uuden laskutuskauden alkaessa. Tilaus tulee irtisanoa vähintään kuukausi ennen uuden laskutuskauden alkua.

Painettujen kansioiden tilausjakso on kalenterivuosi, johon sisältyy ensimmäisen vuoden päivitykset. Hintaan sisältyy myös käyttöoikeus verkkopalveluun ja päivitysuutiskirjeet. Jos tilaus tehdään keskellä vuotta, toimitettava kansio sisältää kaikki sille vuodelle ehtineet päivitykset.

Painetun kansion hintaan lisätään alv 10 %. Painettujen kansioiden hintaan lisätään myös seuraavat toimituskulut:

      • ensimmäisen vuoden tilaus 19,00 euroa (+ alv 10 %) / kansio
      • seuraavien vuosien päivitykset 15,00 euroa (+ alv 10 %) / kansio / vuosi

Tilausjakso on 12 kk käyttäjätunnuksen vastaanottamisesta ja hintaan lisätään alv 10 %. Tilaus sisältää päivitysuutiskirjeet.

Kestotilattavat kirjat

Vuosittain ilmestyvät kirjat tilataan kestotilauksena, jolloin tilaus jatkuu ilman eri ilmoitusta, ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Tilaaja voi irtisanoa kestotilauksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun kustannustoiminta(at)helsinki.chamber.fi Irtisanominen astuu voimaan uuden laskutuskauden alkaessa. Tilaus tulee irtisanoa vähintään kuukausi ennen uuden laskutuskauden alkua.

Kestotilattavien kirjojen hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja niihin lisätään alv 10 %. Kirjan kestotilaushinta edellyttää sitä, että asiakas vastaanottaa vähintään tilausvuotta seuraavan vuoden kirjan. Tilauskohtainen toimitusmaksu on 9,90 euroa (+ alv 10 %), yli 50 € tilaukset toimituskuluitta.

Kustannustuotteita ei toistaiseksi toimiteta ulkomaisiin osoitteisiin.

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus

Kuluttajilla (tilaus on tehty yksityishenkilönä) on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tuotteen tilaus ilmoittamalla siitä Helsingin Kamari Oy:lle. Palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta.

Jos kuluttaja peruuttaa tilauksen, on kuluttajan palautettava tavarat virheettöminä 14 vuorokauden kuluessa Helsingin Kamari Oy:lle asiakaspalautuksena, ei kuitenkaan postiennakkolähetyksenä. Helsingin Kamari Oy maksaa palautuksen ja palauttaa maksetun kauppahinnan peruuntumisen yhteydessä.

KauppakamariVerkosto

KauppakamariVerkoston Jäsenprofiili+ tilataan kestotilauksena, jolloin tilaus jatkuu ilman eri ilmoitusta, ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Palvelun tilausjakso on 12 kk käyttäjätunnuksen vastaanottamisesta.

Tilaaja voi irtisanoa kestotilauksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun kauppakamariverkosto(at)helsinki.chamber.fi. Irtisanominen astuu voimaan uuden laskutuskauden alkaessa. Tilaus tulee irtisanoa vähintään kuukausi ennen uuden laskutuskauden alkua.

Koulutustuotteet

Koulutustilaisuus

Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta. Koulutustilaisuuden hintaan lisätään alv 24 %, lukuun ottamatta ulkomailla pidettäviä matkaseminaareja, joiden alv on 0 %.

Ohjelmassa mainitut tarjoilut sisältyvät hintaan. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa meille ilmoittautumisen yhteydessä.

Yleiset peruutusehdot ovat seuraavat:

13–7 vrk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Valmennuskokonaisuuden ja laivaseminaarin ilmoittautumisen voi peruttaa 21 vrk ennen tilaisuutta veloituksetta, 20–14 vrk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista veloitamme 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Huom! Peruutuspäivä huomioidaan valmennuskokonaisuuden 1. jakson päivämäärän mukaan.

Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja, jotka löytyvät tapahtuman ohjelmasta.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

KoulutusOnline

Helsingin Kamari Oy perii palvelun käytöstä kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Hintatiedot ovat saatavissa osoitteessa http://www.kauppakamarikauppa.fi tai ottamalla yhteyttä Helsingin Kamari Oy:n asiakaspalveluun.

Käyttöoikeus alkaa, kun Helsingin Kamari Oy on luovuttanut tilaajan nimeämälle käyttäjälle käyttäjätunnuksen ja salasanan.Henkilökohtainen käyttäjälisenssi on voimassa yhden (1) kuukauden tilausjakson alkamisesta. Käyttäjälisenssi on aina kestotilaus. Laskutus tapahtuu tilausjakson alkaessa kuukausittain. Kestotilaus jatkuu automaattisesti, jollei sopimusta irtisanota ennen seuraavan tilausjakson alkua. Irtisanomisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Klubit

Klubiin voi liittyä milloin vain. Klubijäsenyys on kestotilaus ja se laskutetaan kerran vuodessa. Klubijäsenyyden voi peruuttaa maksuttomasti neljä viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua. 27-14 vrk ennen perutusta klubijäsenyydestä veloitamme 50 % klubimaksusta ja tämän jälkeen perutuista perimme koko maksun. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi. Klubijäsenyyden voi siirtää kollegalle.

Maksuttomat tilaisuudet

Mikäli osallistuminen perutaan alle 24 tuntia ennen tapahtumaa, veloitamme järjestelykuluina 30 € + alv 24 % tarjoilujen sekä ennalta sovittujen tapaamisten vuoksi. 

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Laskutuslisä

Laskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä (17.10.2016 alkaen) voimassaoleva laskutuslisä on 2 € (alv 0 %).

 

Yhteystiedot

www.kauppakamarikauppa.fi
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Puhelin: (09) 2286 0360
Faksi: (09) 2286 0228

Helsingin seudun kauppakamari/
Helsingin kamari Oy
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv