Ennakkoperintä 2019 – Vantaa 11.12.2018

Kauppakamarin koulutuksen suositussa Ennakkoperintä-koulutuksessa päivität tietosi uusista verotukseen vaikuttavista muutoksista Helsingissä tai Vantaalla sinulle sopivana päivänä. Tänä vuonna voit vaihtoehtoisesti osallistua koulutukseen välityksellä omalta koneeltasi

Asiantuntijana tuttuun tapaan Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulff.

Sari Wulffilla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta, mukaan lukien verolakien säätäminen Valtiovarainministeriössä. Hänellä on myös vuosien kokemusta tuomioistuintyöskentelystä. Sari Wulff on mukana erilaisissa Verohallinnon hankkeissa, esim. rakentamisilmoitukset ja Tulorekisteri.

Alkamisajankohta: 11.12.2018, klo 08:45
Päättymisajankohta: 11.12.2018, klo 12:00

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Viime vuoden koulutuksesta sanottua:

• Esitys oli todella hyvin jäsennelty ja tilaisuudessa saatu materiaali oli hyvä.
  • Selkeä ja laaja materiaali.
  • Aina yhtä erinomainen kouluttaja - rautainen osaaminen ei jää epäselväksi.
  • Kokonaisuudessaan kaikki mutta paras oli ehkä ne tulevaisuudessa eteen tulevat muutokset. On hyvä kun tietää niistä jo näin aikaisessa vaiheessa.
  • Kiitos, oli taas tuhti paketti vuodenvaihteen asiaa. Hyvin esitetty ja hyvä materiaali.
  • Todella selkeä ja vakuuttava, 10+
  • Todella selkeä esiintymistyyli, asiat tunteva ja hyvä ulosanti. Pidin todella paljon.

Tervetuloa!

Ohjelmaa valmistellaan

Tiedekeskus Heureka
Kuninkaalantie 7, 01300 Vantaa

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.12.2018

Hintaan sisältyy koulutus, materiaali ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi viikkoa ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

Aihealueet Talous ja verotus, Työsuhde, palkka ja HR, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Kirjanpito ja tilinpäätös, Palkkahallinto, Työsuhdeasiat, Verotus
PaikatTiedekeskus Heureka
Kuninkaalantie 7, 01300 Vantaa, Finland