Esimies palkitsijana – aseta tavoitteet, mittaa ja palkitse

Työyhteisöihin pitäisi kuulua luonnollisena osana onnistuneesta suoriutumisesta palkitseminen. Miten tämä onnistuu? Lue vinkit uudesta kirjasta!

Kirja kuuluu Ammattikirjaston Johtamisen kokoelmaan.

Saatavilla myös e-kirjana

Painovuosi:2015
Kirjan perustiedot:A5
Matkahallinnon tutkinto

Kirjassa käsitellään johtamista koko organisaation viitekehyksessä sekä esimiestyön että alaisen näkökulmasta huomioiden yksilöiden moninaisuuden ja erilaiset odotukset elämältä ja työltä.

Tavoiteasetannan ja lähijohtamisen lisäksi erityistä painoa on suorituksen erilaisilla arviointimenetelmillä ja mittaamisella olosuhteet huomioiden. Palkitseminen on sekä aineetonta että taloudellista ja niitä kumpaakin käsitellään laajasti.

Kirjan sisältö, esimerkit ja pohdintatehtävät on laadittu niin, että kirja soveltuu kaikkien alojen organisaatioihin ja kaikille organisaatiotasoille.

Kirja antaa esimiehille paljon ajattelemisen aihetta oman johtamisensa kehittämiseen.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi