Esimies tuottavuuden kehittäjänä -kirjan julkistustilaisuus 27.2.2018

Tervetuloa kuulemaan, mitä esimiehen rooliin toiminnan kehittäjänä kuuluu, mitä haasteita toimeen liittyy ja millä tavalla tuloksekkaisiin tavoitteisiin päästään.

Kirjan voit tilata tästä.

Alkamisajankohta: 27.02.2018, klo 08:00
Päättymisajankohta: 27.02.2018, klo 10:30

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Esimies tuottavuuden kehittäjänä -kirja käsittelee toiminnan ja tuottavuuden kehittämistä ja mittaamista niin tuotannossa, palvelusektorilla kuin asiantuntijaorganisaatioissa.

Tuottavuuden kehittämistä tarkastellaan organisaatioiden johtamisen näkökulmasta ja erityisesti siten, mitä esimiehet eri organisaatiotasoilla voivat tehdä tuottavuuden kehittämiseksi asiakasymmärryksen näkökulmasta. Oleellinen ehto tuottavuuden kehittämiselle on uudenlaisen organisaatiokulttuurin kehittäminen. Pääajatuksena on, että kaikki työntekijät kehittävät ja pyrkivät tekemään työstä tehokkaampaa unohtamatta pehmeitä arvoja ja työhyvinvointia. Menestyvissä organisaatioissa vastuu tuottavuuden kehittämisestä kuuluu esimiehen lisäksi kaikille, koska kaikki viisaus organisaation sisäisistä toiminnoista ei ole vain johdolla. Osallistamalla koko henkilöstö kehittämistoimintaan luodaan mielekkäitä työkokonaisuuksia, parannetaan motivaatiota ja työhyvinvointia.

Teoksessa käydään läpi, mitä esimiehen rooliin toiminnan kehittäjänä kuuluu, mitä haasteita toimeen liittyy ja millä tavalla tuloksekkaisiin tavoitteisiin päästään. Kirjaan on koottu runsaasti erilaisia organisaatioesimerkkejä, joiden avulla lukijalle havainnollistetaan, miten monissa suomalaisissa organisaatioissa on ymmärretty esimiehen rooli ja tuottavuus tuloksekkaalla tavalla. Kirja kannustaa esimiehiä omalla johtamisellaan parantamaan asiakasymmärrystä, tuottavuutta, kannattavuutta ja niiden seurauksena lisäksi henkilöstön hyvinvointia ja asiakastyytyväisyyttä. Teos antaa nykyisille ja uusille esimiehille eväät miettiä, miten hän oman toimintansa suuntaa ja viestii siitä läpi organisaation ja osallistaa koko henkilöstön kehittämiseen.

Tervetuloa!

Ohjelman aikataulu:

8.00 Aamiainen ja verkostoitumista

8.30 Tervetuloa,Taina Parviainen Helsingin seudun kauppakamari

8.35 Esimies tuottavuuden kehittäjänä, KTM, tietokirjailija Juhani Kauhanen

9.30 yleisökysymyksiä, vapaata keskustelua, verkostoitumista

Tilaisuuden jälkeen kirjaan voi tutustua Kauppakamarin myymälässä.

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.2.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Mikäli et pääse paikalla, ilmoitathan siitä kustannus@helsinki.chamber.fi

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö
Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, HR, Johtaminen