Globaalit uhat ja Suomi 29.5.2018

Tilaisuuden järjestää Nordic West Office yhteistyössä Business Finlandin, Keskuskauppakamarin sekä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Ovatko kauppasodat uusi normaali? Kuka hallitsee tekoälyä tulevaisuudessa? Onko yksinapainen maailmanjärjestys mennyttä?

Elämme radikaalin epävarmuuden aikaa – skenaariot auttavat hahmottamaan tulevaisuutta. Nordic West Office on yhdessä 16 kansainvälisen yrityksen kanssa kartoittanut vaihtoehtoisia kehityskulkuja. Tule keskustelemaan siitä, mitä eri skenaariot tarkoittavat Suomelle ja suomalaisille yrityksille.

Ilmoittaudu 23.5. mennessä osoitteeseen events@nordicwestoffice.com

Alkamisajankohta: 29.05.2018, klo 14:00
Päättymisajankohta: 29.05.2018, klo 17:00

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus