Hinnoittelun ajokortti 11.-12.5.2017

Nopeasti muut­tuva markkinatilanne ja jatkuvasti markkinoille tulevat uudet tuot­teet ja ansaintalogiikat lisäävät paineita yrityksen hinnoittelun aktiiviseen ke­hittämiseen. Yrityksiltä vaaditaan nopean reagoinnin lisäksi proaktiivisuutta. Taloudellisen tiedon monipuolinen käyttö luo kilpailuetua. Tänä päivänä hinnoittelun osaaminen on keskeinen osa liiketoimintaosaamista ja sen merkitys on kasvanut useilla toimialoilla.

Helsingin seudun kauppakamarin Hinnoittelun ajokortti -koulutuksen tavoitteena on antaa vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

• Miten talouslaskelmista voidaan johtaa luotettavat tiedot myynti- ja hinnoittelupäätösten tueksi

• Miten huomioin tuotteen omakustannushinnassa myynnin ja markkinoinnin kustannukset?

• Miten hinnoittelulla pyritään kasvuun ja tuottoihin?

• Miten hinnoitella kannattavasti?

Tilaisuuden asiantuntija toimii Toivo Koski, KTT ja DI, TulosAkatemia Oy.

Valmennuspäivän aikana tehdään käytännön harjoituksia ja laskelmia, joten omat laskimet mukaan!

Alkamisajankohta: 11.05.2017, klo 08:45
Päättymisajankohta: 12.05.2017, klo 12:00
Työoikeuspäivät 2017

Nopeasti muut­tuva markkinatilanne ja jatkuvasti markkinoille tulevat uudet tuot­teet ja ansaintalogiikat lisäävät paineita yrityksen hinnoittelun aktiiviseen ke­hittämiseen. Millään muulla päätöksellä ei voida vaikuttaa yhtä nopeasti yrityksen kannattavuuteen kuin muuttamalla yrityksen tarjoamien tuotteiden ja palveluiden hinnoittelua. Hinnoittelun muutos vaikuttaa tuloksentekokykyyn enemmän kuin myyntimäärän muutos.

Helsingin seudun kauppakamarin Hinnoittelun ajokortti -koulutuksen tavoitteena on antaa vastausta kysymykseen: Miten hinnoitella kannattavasti?

Valmennuspäivän aikana tehdään käytännön harjoituksia ja laskelmia, joten omat laskimet mukaan.

Tervetuloa koulutukseen!

Ohjelma 11.5

8.45 Ilmoittautuminen ja aamupala

Miten tuloslaskelman eri katteita voidaan hyödyntää tuotteen hinnan ja myyntitavoitteiden asetannassa?

Hintajouston laskeminen eli miten alennukset ja hinnan korotukset vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen

Maksuaikojen vaikutus yrityksen kannattavuuteen

Määräaikaisten tuotteiden ja palveluiden (esim. leasing, SAAS, vuosihuoltosopimus ym. palveluiden) hinnoittelu- ja kannattavuuslaskenta

Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy

Tarjoilut:
Kahvit klo 8.45, 10.15 ja 14.15. Lounas klo 12.00–12.45

Ohjelma 12.5

8.45 Aamupala

Myynti- ja hinnoittelupäätökset asiakasneuvotteluissa

Tuotteiden ja palveluiden kerroksellisuus hinnoittelupäätöksissä ja kannattavuuden parantamisessa

Hinnoittelun sudenkuopat

Tilaisuus päättyy & Lounastarjoilu

Tarjoilut:
Kahvit klo 8.45 ja 10.15. Lounas klo 12.00

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.5.2017

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Johtaminen ja esimiestyö, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Myynti, Strateginen talousosaaminen ja tunnusluvut
Koulutustyyppi Ajokortti
PaikatKauppakamarin koulutustilat ()