Hyvä paha pomo

Tony Dunderfelt

Hyvä paha pomo

Kirja pomon ihmissuhdetaitoihin. Millä tavalla hän johtaa ihmisiä ja miten hän voisi näitä taitojaan kehittää? Kirjassa annetaan myös vinkkejä työntekijöille, miten he oppisivat tulemaan paremmin toimeen oman esimiehensä kanssa. Yhteistyö on valttia ja jokaista ihmistä tulee kuunnella ja kunnioittaa työpaikalla. Myös pomoa!

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

"Miten pomo voi olla noin hullu, laiska ja saamaton, vaikka hän on tämän paikan johtaja? Asiantuntemuskin häneltä puuttuu!"

"Hän puhuu kyllä kauniisti juhlapuheissa yhteistyön tärkeydestä, muttei itse kuuntele koskaan. Millä perusteella hänet oikeastaan on valittu työhönsä? Eihän hän osaa mitään!"

"Kyllä hän on meitä muita neuvomassa, mutta katsoisi itse edes joskus peiliin. Paremmin meillä menisi ilman häntä!"

Pomon paikalla ei ole helppo olla. Vaatimuksia tulee sekä korkeamman johdon puolelta että kollegoilta ja työntekijöiltä. Joskus tuntuu siltä, että kaikki luulevat pystyvänsä tekemään pomon työt häntä paremmin.

Esimiehen pitää nykyään olla sekä asia- että ihmisjohtaja. Hänen pitää hallita paitsi oma erityisalansa, firman strategiat sekä osata toimia erilaisten ihmisten parissa. Pomolla pitäisi olla erinomainen asiantuntemus, loistava itsetuntemus ja täydellinen ihmistuntemus. Ei ole helppoa!

Tässä kirjassa käsitellään pomon ihmissuhdetaitoja. Millä tavalla hän johtaa ihmisiä ja miten hän voisi näitä taitojaan kehittää? Kirjassa annetaan myös vinkkejä työntekijöille, miten he oppisivat tulemaan paremmin toimeen oman esimiehensä kanssa. Yhteistyö on valttia ja jokaista ihmistä tulee kuunnella ja kunnioittaa työpaikalla. Myös pomoa!

Kirjan on kirjoittanut tunnettu psykologi Tony Dunderfelt.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Tony Dunderfelt
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463081
Painovuosi 2015
Painos 2.
Sivumäärä 92

Kirjoittajat

Tony Dunderfelt

Psykologi, luennoitsija, tietokirjailija
Dialogia Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv