Jaksa paremmin – käytännön vinkkejä aivotyöläisille 31.1.2018

Kirsi Englund, laillistettu ravitsemusterapeutti, Ttm kertoo vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon sekä oikeanlaiseen ravitsemukseen aivotyöläisille.

Lisäksi kerromme miten oikein suunniteltu työympäristö tukee hyvinvointia ja työviihtyvyyttä. Lisäksi mahdollisuus tutustua ja varata veloituksetta koeistuttavaksi Back App ja Salli-tuoleja.

Alkamisajankohta: 31.01.2018, klo 08:30
Päättymisajankohta: 31.01.2018, klo 11:00

Uutiskirje

HR-päättäjäklubi

Kirsi Englund on Kuopion Yliopistosta valmistunut (2006) laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM), joka haluaa auttaa syömään vähän terveellisemmin ja voimaan paremmin ihan tavallisessa arjessa.

Kirsillä on kokonaisvaltainen lähestyminen ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin. Hänen lähestyminen elämäntapamuutoksiin ja ravitsemusohjaukseen pohjautuu ihmisen henkilökohtaisiin arvoihin ja elämäntilanteeseen ja arkeen sopivien ratkaisujen etsimiseen, ihmisen oman mielen taitoja hyödyntämällä. Valmiiden ohjeiden antamisen sijaan Kirsi auttaa ajattelemaan, oivaltamaan ja onnistumaan itse, itselle tärkeiden asioiden ja oman arjen puntaroimisen kautta.
Kirsi auttaa ja innostaa yrityksiä ja yksittäisiä ihmisiä kohti parempia tuloksia paremman ravitsemuksen avulla Foodworks ravitsemusratkaisuja -yrityksensä kautta.

Työntekijöiden oma kiinnostus henkilökohtaiseen hyvinvointiin yhdistettynä toimivaan työhyvinvointia tukevaan työympäristöön luo parhaan edellytyksen työntekijöiden inspiraatiolle, jaksamiselle ja tulosta tukevalle työhyvinvoinnille.

Aamiaisbuffet

Tietoiskut ( Tervetuloa EFG/Kauppakamari, ravitsemusterapeutti Ttm Kirsi Englund)

Vapaata verkostoitumista ja tutustumista EFG:n monitilatoimistoon sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamiin palveluihin.

Tilaisuus päättyy

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.2.2018

tilaisuudet@helsinki.chamber.fi

Mikäli et pääse saapumaan paikalle, pyydämme ilmoittamaan estymisestänne hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

EFG Toimistokalusteet Oy ja Helsingin seudun kauppakamari