Jari Parantainen: Hinnoittele palvelusi oikein 4.9.2017

Opi laskuttamaan palvelustasi juuri se hinta, jonka ansaitsetkin. Se on reilua kaikkien kannalta.

Asiakkaat valittavat, että tuotteesi ovat liian kalliita. Myyjäsi joutuvat pelaamaan alennuksilla jatkuvasti. Häviät tarjouskilpailun toisensa jälkeen. Lääke löytyy tästä koulutuksesta, josta saat vastaukset tärkeisiin kysymyksiin:

Mikä on yleisin – ja surkein – hinnoittelumenetelmä?

Miten haarukoit palvelun tai tuotteen hinnan?

Kuinka korotat hintaasi niin, ettei asiakas suutu?

Miten pääset eroon tulosta nakertavista alennuksista?

Kuinka asiakkaat valehtelevat myyjillesi joka päivä?

Miten muutat tuotteesi hyödyt rahaksi?

Varaa paikkasi huippusuositussa koulutuksessa ja opi hinnoittelemaan palvelusi tehokkaasti!

Palautetta aikaisemmasta koulutuksesta:

• ”Kokeneenakin alan työntekijänä näköalani kasvoi ja löysin taas lisää vipuja millä kyseenalaistaa omia päätöksiä uudestaan ja ehkä nousta seuraavalle levelille! Kiitos siitä.”
  • ”Hauska tapaus, jaksaisin kuunnella pitempäänkin. Ja mikä parasta, asiat jää mieleen!"
  • ”Ylitti odotukseni. En ollut ennen häntä kuullut. Selkeä esitys, hyviä vastauksia esitettyihin kysymyksiin.”

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Voit tällöin valita ilmoittautumislomakkeen lisäpalvelut -kohdasta vaihtoehdon "Haluan osallistua koulutukseen etäyhteydellä".

Alkamisajankohta: 04.09.2017, klo 11:30
Päättymisajankohta: 04.09.2017, klo 16:00
Taloushallinnon eloseminaari 2017

Jokainen kaltaisesi johtaja, asiantuntija, myyjä ja yrittäjä osallistuu tarjouskilpailuihin joka päivä tietämättäänkin. Asiakas vertailee jokaista ilmoittamaasi hintaa vaihtoehtoihinsa ilman, että pääset puuttumaan asiaan millään tavalla.

Hintaasi tiivistyy lukematon joukko mielikuvia, hyötyjä, haittoja, arvoa ja kustannuksia. Kuitenkin useimmat asiantuntijat jättävät suurimman osan niistä täysin huomiotta, kun he pohtivat palvelujensa hintoja.

Kokemukset varsinaisista tarjouskilpailuista kertovat, että kisan voittaa yleensä se, joka haksahtaa pahimpaan hinnoitteluvirheeseen. Luultavasti niin käy myös tarjouskilpailujen ulkopuolella. Miten vältät karkeat kömmähdykset, jotka suistavat bisneksesi varmaan kurjuuteen?

Koulutuspäivän jälkeen:

• osaat haarukoida palvelullesi oikean hinnan
  • vältät hinnoitteluun liittyvät sudenkuopat
  • maksimoit kate-eurot.

Päivän ohjelmaan sisältyy useita käytännöllisiä esimerkkejä.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Tervetuloa!

ilmoittautuminen ja lounas

Seminaarin avaus

asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

Miten maksimoit kate-eurot?

• Kuinka käyt kauppaa kannattavasti myös kitupiikkien kanssa?
  • Mitä asiakas tarkoittaa, kun hän väittää palveluasi kalliiksi?
  • Kuinka dollarisoit palvelusi arvon ymmärrettävästi?

Tauko

Kuinka haarukoit palvelullesi oikean hinnan?

• Hinnoittelijan himmeli & seitsemän näkökulmaa
  • Miksi vaihtaisit veloitusperusteitasi?

Tauko

Käytännön vinkkejä hinnoittelijoille

• Kuinka voitat tarjouskilpailun?
  • Millainen on ainoa järkevä alennuspolitiikka?
  • Mikä on kätevin tapa nostaa hintojasi?

Koulutus päättyy

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.9.2017

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Myynti, markkinointi ja viestintä, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Markkinointi, Myynti