Jari Parantainen: Myynnin psykologia 30.5.2018

Oletko asiantuntija, joka hallitsee jo myyntityön perusteet? Nyt on aika siirtyä seuraavalle tasolle! Keinot löytyvät ostamisen psykologiasta. Sen avulla autat asiakastasi valitsemaan, päättämään ja tilaamaan.

Tuhannet asiantuntijat kuvittelevat edelleen, että asiakas ostaa järkisyistä. Kuitenkin tutkimus toisensa jälkeen viittaa päinvastaiseen. Mihin ostajan päätökset sitten perustuvat? Tilaisuuden jälkeen tiedät:

• Kuinka ihminen lopulta valitsee tuotteensa?
  • Miksi päättäminen on niin raskasta työtä?
  • Kuinka ostaja päättelee, ettei sinulta voi tilata?
  • Miksi asiakkaat valehtelevat myyjillesi?
  • Miten asiantuntemus tarttuu tuotteisiisi?
  • Miksi asiakas tinkii hinnoistasi?
  • Millaisin keinoin vaikutat johtajaan huomaamatta?

Kuulet kymmenittäin käytännön esimerkkejä, miten oudosti päättäjän pää toimii arkisissa tilanteissa.

Kun opit tunnistamaan käytöksen taustalla jylläävät mekanismit, pystyt myös koukuttamaan ostajan entistä tehokkaammin kanta-asiakkaaksesi.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Alkamisajankohta: 30.05.2018, klo 11:30
Päättymisajankohta: 30.05.2018, klo 16:00

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Tyrkyttävä myyjä on köyhä myyjä!

Myynnin psykologia -päivä on syventävä myyntikoulutus asiantuntijoille, jotka osaavat jo myyntityön perusteet. Nyt on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Keinot löytyvät ostamisen psykologiasta. Sen avulla autat asiakastasi valitsemaan, päättämään ja tilaamaan.

Miksei hän tilaa, vaikka selvästi mieli tekisi? Mistä hän päättelee, että hinta on oikea? Entä kuinka asiantuntija voisi vaikuttaa epäröivään asiakkaaseensa niin, ettei tämä kurvaa kilpailijan leiriin?

Koulutus pureutuu myynnin psykologiaan. Tutustumme seuraaviin kymmeneen psykologiseen vipuun:

1. Haloilmiö
  2. Ehdotuksen voima
  3. Auktoriteetin mahti
  4. Lauman paine
  5. Vastavuoroisuuden laki
  6. Egon heikkous
  7. Johdonmukaisuuden periaate
  8. Kotikylän kutsu
  9. Niukkuuden imu
  10. Tarinan taika

Tervetuloa!

ilmoittautuminen ja lounas

Seminaarin avaus

asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

Tyrkyttävä myyjä on köyhä myyjä

Miksi luukuttajan elämä käy yhä vaikeammaksi?

Miten asiakas päättää – tai yhä useammin ei päätä?

Miten sovellat psykologisia vipuja myyntityössä? – osa 1

Tauko

Miten sovellat psykologisia vipuja myyntityössä? – osa 2

Tauko

Miten sovellat psykologisia vipuja myyntityössä? – osa 3

Käytännön vinkkejä asiantuntemuksen myyntityöhön.

Koulutus päättyy

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.5.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Myynti, markkinointi ja viestintä, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Markkinointi, Myynti