Johdetaan yhdessä – hypeä vai työpaikan todellisuutta?

Timo Huttunen

Johdetaan yhdessä – hypeä vai työpaikan todellisuutta?

Rakennuspalikoita ja ratkaisuja johdon ja henkilöstön välisen yhteisymmärryksen ja keskinäisen luottamuksen rakentamiseen ja sen myötä organisaation hengen ja tuloksen parantamiseen.

Jäsenetuhinta 44,00 € (+alv 10 %, 4,40 €)
Hinta 59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)

Kuvaus

Johdetaan yhdessä – hypeä vai työpaikan todellisuutta? -kirja käsittelee johtajien ja henkilöstön välistä yhteiseloa työpaikoilla. Se antaa käytännön menetelmiä ja työkaluja viedä itseohjautuvuutta, uudenlaista vastuun jakamista ja osallistavaa työkulttuuria käytäntöön. Kirjassa on myös esimerkkejä organisaatioista, jotka ovat onnistuneet yhteisessä johtamisessa.

Kirja haastaa sekä johtajat ja esimiehet että henkilöstön ja alaiset pohtimaan omaa rooliaan ja asenteitaan johtajuuteen ja yhteistyöhön liittyen. Se kannustaa pysähtymään tavallisiin vuorovaikutustilanteisiin, joissa kohdataan toinen osapuoli kahden kesken tai eri kokoonpanoissa eri tilanteissa. Kirjan avulla on mahdollista löytää realistisia tapoja, joilla muun muassa luottamusta ja kuuntelemista voidaan lisätä työpaikoilla.

Teoksessa nostetaan esiin vinkkejä ja ehdotuksia sekä esimiehille että työntekijöille siitä, mitä pitäisi tehdä toisin ja miten osaamisia voidaan kehittää, jotta muutoshankkeet saadaan onnitumaan ja uudistuminen ohjataan haluttuun suuntaan – yhdessä.

Nordean asiakaspalvelujohtaja Ahti Kilpeläinen sanoo Fakta-lehdessä (2/2019) Johdetaan yhdessä -kirjasta muun muassa seuraavaa:

"...Kirja on tuhti ja käytännönläheinen kokonaisuus. Sen luettavuutta parantaa lukujen sisällä oleva selkeä struktuuri: aluksi esitellään alalukujen sisältö, sivukuvassa mukaan tulee "haastaja" eri rooleissa esittäen kommentteja. Selkeät kuvat toimivat hyvin, ja esimies ja henkilöstö saavat lukuisan määrän eväitä ja muistutuksia. 'POTit' eli pointit, opit ja oivallukset sekä tiivistelmät ja kiteytykset toimivat myös hyvin. Kirja sopii erityisen hyvin esimiehille, jotka kaipaavat kättä pidempää arkiseen johtamistyöhönsä, sekä tiimin yhteiseksi työkaluksi valmennuspäiviin...."

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Timo Huttunen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465528
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 299
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Timo Huttunen

valmentaja, konsultti, VTM, Business Coach
MuuvOn
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv