Johtamisen ajankohtaispäivä 1.11.2018

Verkostoja, aitoja kokemuksia ja rohkeita ideoita  - tätä kaikkea tarjoaa Johtamisen ajankohtaispäivä Tapahtumahotelli Huoneella. Tervetuloa mukaan isommallakin ryhmällä (5 osallistuu- maksa 4)

Mukana jälleen huippupuhujia mm. Suomen tekoälyn ja digitalisaation huippunimi, keynote Ta neli Tikka kertomassa tekoälyn ja robotisaation vaikutuksista ja mahdollisuuksista johdon näkökulmasta. CDO Kati Sulin DNA:lta valottaa puolestaan herättelevästi minkälaista yrityskulttuuria ja johtamista digitalisaatio edellyttää. Yritysesimerkkinä mm. Napuen brändiksi nostanut Kyrö Distilleryn tarina toimitusjohtaja Miika Lipiäisen johdolla.

Lisäksi mukana toimitusjohtaja Riku Alkio ja Seppo - Spark for Learning oppimispeli ja menestysmalli demoineen sekä muotoilusta väitellyt Anne Stenroos "Quo Vadis – Palvelumuotoilu”.  Kauppakamarin Panu Vesterinen puolestaan varottaa johtoa - oletko hereillä? Tunnetko liiketoimintaan kohdistuvat kyberuhat: johdon must-know.

Tule ja koe #johtamisenajankohtaispäivä!

Osallistuneiden kokemuksia Johtamisen ajankohtaispäivästä:

  • Monipuolinen herättelevä ja uusi näkökulmia antava.
  • Kaikki esitykset olivat hyviä.
  • Monipuolinen! Persoonalliset luennoitsijat, oman alueensa hyvät asiantuntijat.
  • Hyviä pohdintoja henkilöstön johtamiseen.
  • Monipuoliset luentoaiheet ja innostuneet luennoitsijat, herättivät paljon uusia ajatuksia
  • Kaikki toimi hyvin, erilaisia, herätteleviä puhujia.

 Tätä ei kannata jättää väliin!

Alkamisajankohta: 01.11.2018, klo 10:00
Päättymisajankohta: 01.11.2018, klo 16:00
Saatavuus: Tilaa
Lataa ohjelma tästä (PDF):
590,00 € (+alv 24 %, 141,60 €)
Jäsenetuhinta
390,00 € (+alv 24 %, 93,60 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Robotit ja tekoäly muuttavat organisaatioita  - Mitä muutos merkitsee johdon näkökulmasta?

Tekoäly ja robotiikka muuttavat tulevaisuuuden työntekoa ja yrityksiä. Miten työ muuttuu ja mihin kannattaa panostaa? Minkälaisiin mahdollisuuksia ja toisaalta uhkia muutos tuo tullessaan. Puhujana tekoälyn, robotisaation ja edistyneen teknologian huippuosaaja Taneli Tikka, toimitusjohtaja, Valtion Kehittämiseskus Vake Oy. Tikka on ollut neuvonantajatehtävät ja hallitustyö mukaan lukien mukana kehittämässä noin 50 yritystä.. 

KyröDistillery - suomalainen menestystarina ja johtaminen eri vaiheissa - miten teimme sen? 

Miika Lipiäinen, toimitusjohtaja, Rye Rye Oy, Kotimaisesta rukiista valmistetut gini ja viski ovat tehneet Kyrö Distillerystä yhden kuumimmista suomalaisista menestystarinoista. Kyrö Distilleryn toiminta sai uudet mittasuhteet kesällä 2015. Tuolloin Kyrön Napue-gini valittiin maailman parhaaksi giniksi alan vuotuisessa merkkitapahtumassa International Wine and Spirits-kisassa Lontoossa. Lisäksi yhtiön tynnyrissä kypsytetty Koskue-gini voitti samassa tapahtumassa kultaa. Yrityksen tarina on ainutlaatuinen yhdistelmä rohkeutta, omaperäisyyttä ja uudenlaista johtamiskulttuuria. 

Seppo - Spark for learning - suomalainen innovaatio oppimisen tueksi 
Päivässä mukana myös demo ja kilpailu.

Mitä jos työntekijän rekrytointi, perehdytys tai vaikkapa esimiesvalmennus tapahtuisikin pelillisyyden keinoin? Pelillisyys, gamification, kutkuttaa ja kiinnostaa,  sillä peli saa ihmiset innostumaan ja sitoutumaan. Silti harvalla yrityksellä on työkaluja pelillisyyteen. Suomalainen koulutusinnovaatio  seppo.io on niittänyt palkintoja maailmalla. Yrityksen perustaja , toimitusjohtaja Riku kertoo, mistä ja miten pelillisyys syntyy. 

Kulttuurin ja toimintamallin muutos digitalisoituvassa yrityksessä

Chief Digital Officer Kati Sulin, DNA Oyj kertoo käytännönläheisesti mitä yritykseltä ja johdolta vaaditaan, jotta voidaan menestyä automaation ja digitalisaation aikakaudella. 

Liiketoiminta ja kyberuhat – oletko hereillä/kartalla? Johdon must-know!

Kauppakamarin yritysturvallisuusprojektin Panu Vesterinen kertoo tärkeästä teemasta tutkittua tietoa.

 "Quo Vadis – Palvelumuotoilu”

Muotoilusta väitellyt  Anne Stenroos avaa kiehtovalla tavalla kokemuksiaan ja näkemyksiään palvelumuotoilusta johdon työkaluna.

Ilmoittaudu mukaan yksin tai joukolla, joka viides veloituksetta samasta yrityksestä.
- Johtamisen ajankohtaispäivässä et pety! Luvassa on jälleen loistava kattaus upeita tarinoita ja uusia ideoita. 

 

Aikataulu

Ohjelma on valmisteilla

 

Asiantuntijat

Paikka

Kartta


Tiedot

Tapahtumahotelli Huone
Länsisatamankatu 16 , 00180 Helsinki

Ajo-ohjeet

 

AUTOLLA Pysäköintialue on Huoneen vieressä tyhjällä tontilla. Crusellin sillalta käännytään heti Messipojankujalle, josta ajetaan seuraavaan risteykseen ja vasemmalle hiekkaramppia alas rajatulle tontille. Jätä ajoneuvo maksulliseen parkkiin ja ilmoita rekisterinumero vastaanottoon. Lisäksi Länsisatamankatu 16:ssa, Huoneen vieressä, on maksuttomia kahden tunnin kadunvarsipaikkoja.

 

METROLLA Huoneelle on viiden minuutin kävelymatka Ruoholahden metroasemalta. Metrolla saapuvat voivat käyttää raitiovaunulinjaa 8, jonka pysäköinti on suoraan sisäänkäynnin edelssä (Huom! hyppääthän kyytiin ostoskeskuksen puoleiselta eli pohjoiselta pysäkiltä Jätkäsaaren suuntaan menevään raitiovaunuun).

 

RAITIOVAUNU numero 8 pysäkki ‘Crusellinsilta’ sijaitsee aivan Huoneen sisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynti on pysäkin jälkeen valkoisessa rakennuksessa vasemmalla.

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.10.2018
Hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Yhteystiedot

09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle.

Aihealueet Työsuhde, palkka ja HR, Johtaminen ja esimiestyö, Myynti, markkinointi ja viestintä
Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, Hallitustyö, HR, Johtaminen, Myynti, Viestintä
PaikatTapahtumahotelli Huone
Länsisatamankatu 16 , 00180 Helsinki, Finland

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv