KANSAINVÄLISEN TOIMINNAN TURVALLISUUS JA RISKIT - riskienhallinta, business intelligence ja jatkuvuuden hallinta

Kun yritys toimii kansainvälisellä kentällä voivat riskit ja uhat olla täysin erilaisia kuin kotimaassa toimittaessa. Yrityksen riskienhallinnan on oltava hereillä ja etupainotteista. Kun vahinko sattuu, sen hallitseminen kotimaasta käsin voi olla hyvin hankalaa. Millaisia riskienhallintapalveluita maailmalla on tarjolla ja miten ne tukevat yrityksen turvallisuutta ja riskienhallintaa? Miten ostaa palveluita järkevästi?

Alkamisajankohta: 01.03.2018, klo 12:30
Päättymisajankohta: 01.03.2018, klo 16:00

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Etukäteen kohdemaasta ja sen olosuhteista hankitun tiedon merkitys voi olla avainasemassa kun onnistunutta tai epäonnistunutta hanketta arvioidaan jälkikäteen. Se miten hyvin yritys on hankkinut tietoa, voi olla suorassa suhteessa siihen miten menestyksekästä liiketoiminta on ollut.
Suunnitteluvaiheessa on normaalia hankkia tietoa kohdemaasta, mutta myös sen jälkeen on hyvä pitää alueen tilannekuvaa yllä. Joissain maailman kolkissa naapurimaiden tilanteen kehittymisellä voi olla voimakkaita vaikutuksia alun perin rauhallisen kohdemaan tilanteeseen vaikkapa pakolaistulvan vuoksi. Miten tieto voi tukea liiketoimintaa ja auttaa johdon päätöksenteossa?

Yritysten jatkuvuudenhallinta alkaa olla yhä keskeisempi osa yrityksen varautumista. Miten jatkuvuutta tulisi suunnitella? Millaisia jatkuvuutta uhkaavia tilanteita kannattaa miettiä ja millaisia toimenpiteitä kannattaa sisällyttää suunnitelmiin? Miten voi harjoitella?

Keskustele aiheesta: #ChamberSecurity

Tilaisuuden järjestävät: @K2HEL @StockmannFI