Maksuton
Kauppakamarin pääomasijoitusinfo ja venture capital -käsikirjan julkistaminen 8.2.2021

Tilaa vain striimissä

Tiedustele peruutuspaikkoja asiakaspalvelusta

 

Koulutukset, klubit ja kirjanjulkistamistilaisuudet
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi, 09 2286 0360

Jäsentapahtumat
tilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi, 09 228 601

Saatavana myös striiminä

Kauppakamarin pääomasijoitusinfo ja venture capital -käsikirjan julkistaminen 8.2.2021

Tule  Helsingin seudun kauppakamarin tilaisuuteen kuulemaan venture capital-rahoituskierroksen järjestämisestä niin yrityksen kuin sijoittajan näkökulmasta. Tilaisuudessa käsittelemme myös pääomasijoitusalan trendejä ja sitä mistä pääomasijoittajia löytyy ja esittelemme Jonathan Andersinin kirjan VC-sijoittamisesta.

Tutustu kirjaan tästä

Tuossa myös Venture capital -sijoittaminen ja sopimukset -koulutus 28.4.2021 | Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Saatavuus Tilaa vain striimissä
Ajankohta 08.02.2021, klo 13.00 - 14.30
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Kuvaus

Venture capital -sijoituksien määrä suomalaisiin startup-yrityksiin kasvoi koko 2010-luvun ajan ja sama trendi on jatkunut vahvana vuonna 2020. Yhä useampi suomalainen startup-yritys on viime vuosina toteuttanut rahoituskierroksia, ja sen myötä venture capital-sijoituksien yhteydessä solmittavat sopimukset vaikuttavat niiden arkeen ja toimintaan.

Tule kuulemaan Helsingin seudun kauppakamarin tilaisuuteen VC-rahoituskierroksen järjestämisestä niin yrityksen kuin sijoittajan näkökulmasta. Kuulet myös pääomasijoitusalan trendeistä ja mistä löytyy pääomasijoittajia. Tilaisuudessa esitellään myös Jonathan Andersinin kirja VC-sijoittamisesta.

”Kirja on ehdottomasti hyödyllistä luettavaa kaikille VC-sijoituksia suomalaisiin startup-yrityksiin hakeville yrittäjille, niihin pääomasijoituksia tekeville VC-sijoittajille sekä näitä osapuolia sopimusasioissa neuvoville asiantuntijoille.”  -  Markku Maula, pääomasijoitustoiminnan professori, Aalto-yliopisto

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

 

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

13.00

Tilaisuuden avaus

Marko Silen, johtaja, Helsingin seudun kauppakamari

13.05

Rahoituskierroksen järjestäminen startup-yritykseen

Venture Capital-sijoitukset – käsikirja rahoituskierroksille

Jonathan Andersin, Counsel, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

13.50

Rahoituskierros pääomasijoittajan näkökulmasta

Jakob Storå, Founding Partner, Superhero Capital

14.15

Pääomasijoitusalan trendit/ Pääomasijoitusalan markkinakatsaus ja mistä löytyy pääomasijoittajat

Toimitusjohtaja Pia Santavirta, Pääomasijoittajat ry.

14.30

Tilaisuus ja striimi päättyvät

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutusoikeus päättyy aina päivämääristä riippumatta asiakkaan aloittaessa koulutuksen suorittamisen esimerkiksi kirjautumalla koulutukseen sisältyvään verkko-osioon. Tämän jälkeen peritään koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.
Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv