KauppakamariTiedon asiakaspäivä 2017 - live stream 2.11.2017

KauppakamariTiedon vuotuisessa asiakaspäivässä kuulet ajankohtaista asiaa palkka- ja taloushallinnosta KauppakamariTietoa ylläpitävien asiantuntijoiden johdolla.

Päivän aikana käydään läpi muun muassa lainsäädäntöön viimeisen vuoden aikana tulleita muutoksia ja tulossa olevia uudistuksia.

Asiakaspäivä lähetetään suorana hotelli Crowne Plazasta Helsingistä ympäri Suomea. Nyt sinulla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua tilaisuuteen omalta työpisteeltäsi ja omasta kotikaupungistasi. Ilmoittautumisesi jälkeen saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta kirjaudut tilaisuuteen.

Tilaisuus on maksuton koko KauppakamariTieto -verkkopalvelun tilaajille. Kaikki osallistujat saavat tilaisuudesta myös webinaaritallenteen, jonka linkki lähetetään osallistujille palautekyselyn yhteydessä.

Alkamisajankohta: 02.11.2017, klo 09:00
Päättymisajankohta: 02.11.2017, klo 16:00

Kielenhuollon koulutus

Yritysvastuu – Johtamisen uusi normaali

Järjestämme jälleen syksyllä 2.11.2017 KauppakamariTiedon asiakaspäivän palkka- ja taloushallinnon aihealueista.

Päivän ohjelma koostuu ajankohtaisista puheenvuoroista, joita pitävät pääasiassa KauppakamariTiedon asiantuntijat. Ohjelmassa muun muassa lainsäädäntöön viimeisen vuoden aikana tulleet muutokset ja tulossa olevat uudistukset.

Nyt sinulla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua tilaisuuteen omalta työpisteeltäsi ja omasta kotikaupungistasi. Ilmoittautumisesi jälkeen saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta kirjaudut tilaisuuteen. Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi  Internetyhteys toimii ja että koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Live streamin hintaan sisältyy webinaaritallenne. Linkki tallenteeseen lähtetään osallistujille palautekyselyn yhteydessä.

Koko KauppakamariTiedon tilaajille live stream sekä webinaaritallenne ovat maksuttomia.

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Tervetuloa!

puhuja ilmoitetaan myöhemmin

9.15 KauppakamariTiedon ja Ammattikirjaston kuulumiset

päätoimittaja Taina Parviainen

9.30–10.45  Ajankohtaista palkanlaskennasta ja työlainsäädännöstä

• Mm. työaikalain muutokset
  • Nollatuntisopimukset
  • Oikeuskäytäntöä, tärkeimmät oikeustapaukset

työsuhdelakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

10.45– 11.00 Tauko

11.00–12.00 Ajankohtaista kirjanpidosta

• Mm. sähköisen raportoinnin tilanne
  • Kehittämismenot – tulokseen vai taseeseen?
  • Kirjausajankohta

kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, helsingin seudun kauppakamari

12.00–13.00 Lounas

13.00–14.15 Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

veroasiantuntija, Juha Laitinen, PwC

14.15–14.45 kahvitauko

14.45–16.00 Ajankohtaista yritysverotuksesta

• Budjettiriihen päätökset / talousarvioesitys 2018
    • Verotuksen muutokset 2018 –
      • Yritysverotus
      • Perintö- ja lahjaverotus
      • Henkilöverotus
      • Muut muutokset
  • EU:n tuomat muutokset
  • Muutoksia verotusmenettelyyn
  • Uutta oikeuskäytäntöä

veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.10.2017

Hintaan sisältyy webinaaritallenne asiakaspäivän jälkeen, eli voit katsoa asiakaspäivän sisällön myös muuna päivänä.

Tämä on nopea ja helppo tapa päivittää talous- ja henkilöstöhalliinon tiedot verkon välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Työsuhde, palkka ja HR, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Kirjanpito ja tilinpäätös, Palkkahallinto, Työsuhdeasiat, Verotus, Yhteisöoikeus ja yritystoiminta
Koulutustyyppi Webinaari