KauppakamariTiedon asiakaspäivä 2018 23.10.2018

KauppakamariTiedon vuotuisessa asiakaspäivässä kuulet ajankohtaista asiaa palkka- ja taloushallinnosta KauppakamariTietoa ylläpitävien asiantuntijoiden johdolla.

Päivän aikana tullaan käymään läpi muun muassa lainsäädäntöön tulleita muutoksia ja tulossa olevia uudistuksia. Ohjelmaa valmistellaan parhaillaan.

Tilaisuus on maksuton koko KauppakamariTieto -verkkopalvelun tilaajille. Kaikki osallistujat saavat tilaisuudesta myös webinaaritallenteen, jonka linkki lähetetään osallistujille palautekyselyn yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan ensi vuoden asiakaspäivään!

Alkamisajankohta: 23.10.2018, klo 09:00
Päättymisajankohta: 23.10.2018, klo 16:00

Uutiskirje

HR-päättäjäklubi

KauppakamariTiedon vuotuisessa asiakaspäivässä kuulet ajankohtaista asiaa palkka- ja taloushallinnosta KauppakamariTietoa ylläpitävien asiantuntijoiden johdolla!

Päivän aikana käydään läpi muun muassa lainsäädäntöön viimeisen vuoden aikana tulleita muutoksia ja tulossa olevia uudistuksia. Asiakaspäivässä sinulla on mahdollisuus tutustua kauppakamarin monipuoliseen palvelu- ja tuotetarjontaan, kuten ammattikirjoihin, koulutuksiin, sähköisiin tietopalveluihin ja painettuihin kansioihin.

Tilaisuus on maksuton koko KauppakamariTieto -verkkopalvelun tilaajille. Kaikki osallistujat saavat tilaisuudesta myös webinaaritallenteen, jonka linkki lähetetään osallistujille palautekyselyn yhteydessä.

Palautetta aikaisemmista KauppakamariTiedon asiakaspäivistä:

• Esiintyminen varmaa ja sujuvaa ja sellaista on ilo seurata.
  • Plussat käytännönläheisyydestä, esitys sisälsi konkreettisia esimerkkejä, miten joku asia käytännössä tehdään!
  • Kattava tietopaketti muutoksista. Mukava tavata muiden yritysten edustajia ja vaihtaa kokemuksia.
  • Ytimekäs katsaus ajankohtaisiin asioihin!
  • Asiaa koko päivä, kiitos siitä!
  • Kokonaiskattaus ajankohtaisista asioista hyvin jäsenneltynä.
  • Erinomaiset luennot.
  • Koko päivän anti oli loistava!

Tervetuloa!

Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.10.2018

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Talous ja verotus, Työsuhde, palkka ja HR, Muu(t)
Aihealueen tarkenteet Kirjanpito ja tilinpäätös, Palkkahallinto, Työsuhdeasiat, Verotus, Yhteisöoikeus ja yritystoiminta
PaikatHelsingin Messukeskus
Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki, Finland