Ketterä oppiminen - keino menestyä jatkuvassa muutoksessa

Lähes jokainen kokee epävarmuutta sekä omasta että organisaationsa puolesta, koska muutokset heilauttavat tilanteita jatkuvasti. Kirja antaa tietoa ja työvälineitä jokaiselle johtaa omaa oppimistaan ja kehittää omaa oppimiskykyään. Esimiehille ja HR-asiantuntijoille se antaa eväitä kehittää organisaatioon toimintatapoja ja rakenteita, joiden avulla koko organisaatio voi uusiutua nopeasti ja vastata ketterästi asiakkaan, markkinoiden ja teknologian muuttuviin tarpeisiin. 

Katso tallenne kirjan julkistamistilaisuudesta!

Ammattikirjasto: Johtaminen Saatavilla myös Ammattikirjastosta

Yritysvastuu Saatavilla myös e-kirjana

Kirjoittaja(t):Leenamaija Otala
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522465429
Julkaistu:Kyllä
Painovuosi:2018
Painos:1.
Sivut:352
Kirjastoluokka :14.12
Saatavuus:Saatavilla
59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)
Jäsenetuhinta
44,00 € (+alv 10 %, 4,40 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Organisaatioiden nopea uusiutuminen edellyttää, että ihmiset oppivat nopeasti. Monet tilanteet esimerkiksi asiakkaan kanssa ovat ainutlaatuisia ja täysin uusia. Entiset opit tai ennalta annetut ohjeet eivät päde. Tilanne voidaan hoitaa vain oppimalla nopeasti, mistä on kyse, miten tilanne ratkaistaan ja mitä osaamista ratkaiseminen edellyttää. Oppiminen on tänään kaikkein tärkein kilpailukykytekijä. 

Lähes jokainen kokee epävarmuutta sekä omasta että organisaationsa puolesta, koska muutokset heilauttavat tilanteita jatkuvasti. Oppiminen ja erityisesti ketterä oppiminen on tapa hallita muutosta ja vastata mahdollisimman nopeasti uusiin haasteisiin. Kirja antaa tietoa ja työvälineitä jokaiselle johtaa omaa oppimistaan ja kehittää omaa oppimiskykyään. Se antaa esimiehille ja HR-asiantuntijoille eväitä kehittää organisaatioon toimintatapoja ja rakenteita, joiden avulla koko organisaatio voi uusiutua nopeasti ja vastata ketterästi asiakkaan, markkinoiden ja teknologian muuttuviin tarpeisiin. 

Kirja kuvaa, millaisilla tavoilla ihmiset voivat oppia ketterästi, mitä ketterä oppiminen heiltä edellyttää. Se kuvaa myös, miten ihmisten oppiminen muuttuu organisaation oppimiseksi, millaisia rakenteita tarvitaan ja miten näitä rakenteita kehitetään. 

 

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Työsuhde, palkka ja HR, Johtaminen ja esimiestyö
Aihealueen tarkenteet HR, Johtaminen
ISBN 9789522465429
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Leenamaija Otala
Kirja ilmestynyt Kyllä
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 352
Kirjastoluokka 14.12
Saatavuus Saatavilla

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv