Maksuton
Arvovalta-kirjan julkistamistilaisuus 9.10.2020
Saatavana myös striiminä

Arvovalta-kirjan julkistamistilaisuus 9.10.2020

Tule kuulemaan, miten arvojen tarkoituksena on vastata organisaation sidosryhmien suurimpiin kysymyksiin. Tilaisuudessa kerrotaan, kuinka arvoista voi saada valtavasti vahvuuksia johtamisen ja asiantuntijatyön tueksi kaikilla sektoreilla. Hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa.

Voit ilmoittautua myös tilaisuuden striimiin. Saat linkin sähköpostiisi, jolla pääset mukaan seuraamaan tilaisuutta.

Tilaa kirja

 

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 09.10.2020, klo 08.30 - 10.30
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Arvovalta tarjoaa uudenlaisen näkökulman arvojen hyödyntämiseen johtamis- ja asiantuntijatyössä.

Arvojen rooli on useimmissa organisaatioissa jäänyt ohueksi. Arvot mielletään helposti yleviksi ja vaikeasti hahmotettaviksi mainoslauseiksi, vaikka niiden tarkoituksena on vastata organisaation sidosryhmien suurimpiin kysymyksiin ja antaa vahvuuksia johtamisen ja asiantuntijatyön tueksi kaikilla sektoreilla.

Jokaiselle organisaatiolle on muotoutunut jonkinlaiset arvot, mutta niitä ei ole välttämättä kiteytetty eikä kirjattu ylös. Jos arvojen kytkös arjen toimintoihin on vähäinen, on niistä myös vaikea viestiä uskottavasti. Kuitenkin arvot vaikuttavat sidosryhmien asenteisiin, päätöksentekoon ja arjen valintoihin yhä vahvemmin.

Lukijaa interaktiivisuuteen kannustava kirja kuvaa mediallistuneen toimiympäristön haasteita ja mahdollisuuksia esimerkkien kautta. Se sisältää kiinnostavia haastatteluja ja tarjoaa viitekehyksen arvojen kiteyttämiseen, hyödyntämiseen arjen johtamisessa sekä vinkkejä arvoista viestimiseen siten, että ne vahvistavat luottamusta. Hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa.

Syvällistä ja filosofista keskustelua herättävä teos on tarkoitettu ensisijaisesti yritysjohdolle, yrittäjille, hallitusten jäsenille, omistajille, julkisen sektorin johtajille, viestintäammattilaisille ja asiantuntijoille. 

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Asiantuntijat

Jukka Saksi

toimitusjohtaja
Johtaja on Media!
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Aamiainen

9.00
Tervetuloa, Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

9.10
Mitä arvovalta tarkoittaa 2020-luvun johtamis- ja asiantuntijatyössä? kirjailija Jukka Saksi

9.30
Paneelikeskustelu: Miten hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa?

Mukana keskustelemassa: 

  • poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen
  • toimitusjohtaja Elina Koskela, MPS-Yhtiöt Oy
  • toimitusjohtaja Milja Saksi, Luona Oy

10.15
Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Tilaisuuden jälkeen kirjaan voi tutustua kauppakamarin myymälässä.

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoitathan aina etukäteen, jos et pääsekään paikalle. Varaamme paikan ja ohjelman mukaiset tarjoilut kaikille ilmoittautuneille, joten ilmoittamalla esteestä hyvissä ajoin mahdollistat osallistuminen jollekin toiselle ja vähennät ruokahävikkiä. 

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv