Tulossa
Henkilökuntaedut käytännönläheisesti, 4., uud. painos

Kati Mattinen

Henkilökuntaedut käytännönläheisesti, 4., uud. painos

Kattava kirja henkilöstölle annettavista luontois- ja henkilökuntaeduista sekä muista työsuhteeseen liittyvistä tuloista. Miten luontoisetuja ja henkilökuntaetuja käsitellään erilaisten poissaolojen aikana? Mitä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu tarkoittaa etujen kannalta? Miten työterveyshuolto järjestetään, ja millä edellytyksillä se on työntekijälle verovapaa etu?

Jäsenetuhinta 47,00 € (+alv 10 %, 4,70 €)
Hinta 63,00 € (+alv 10 %, 6,30 €)

Kuvaus

Kattava käsikirja luontois- ja henkilökuntaeduista työoikeuden ja henkilöverotuksen näkökulmasta

Kirjassa käydään monipuolisesti läpi henkilöstölle annettavat luontois- ja henkilökuntaedut sekä muita työsuhteeseen liittyviä tuloja, kuten vakuutuksia ja työsuhdeoptioita. Teoksessa käsitellään myös työstä aiheutuneiden kustannusten korvaamista, kuten koulutusmenojen ja työmatkakustannusten verokohtelua.

Miten luontoisetuja ja henkilökuntaetuja käsitellään erilaisten poissaolojen aikana? Mitä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu tarkoittaa etujen kannalta? Miten työterveyshuolto järjestetään, ja millä edellytyksillä se on työntekijälle verovapaa etu? Miten lahjakortteja käsitellään verotuksessa? Kirjasta löytyy vastaus muun muassa näihin kysymyksiin. Mukana on runsaasti oikeuskäytäntöä sekä käytännön esimerkkejä siitä, miten veronalaisen edun arvo lasketaan.

Kirjan uudistetussa painoksessa kerrotaan, kuinka luontoisedut ilmoitetaan tulorekisteriin ja siihen on mm. päivitetty tiedot vuoden 2019 luontoiseduista.

Kirjan kirjoittaja VT Kati Mattinen työskentelee Helsingin seudun kauppakamarissa lakimiehenä ja avustaa yrityksiä päivittäin henkilöstöasioihin liittyvissä ongelmissa. Hän on myös suosittu kouluttaja ja kirjoittaja.

Saatavuus 1/2019
Kirjoittaja(t) Kati Mattinen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465672
Painovuosi 2019
Painos 4., uudistettu
Sivumäärä 140
Kirjastoluokka 33.44

Kirjoittajat

Kati Mattinen

Lakimies, VT
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv