Huippunaiset. Menestystarinoita.

Maaretta Tukiainen, Jaana Villanen

Huippunaiset. Menestystarinoita.

Huippunaisia kokoaa yhteen tekijät, jotka menestyneitten naisten urakehityksestä löytyvät. Kirjaa varten on haastateltu joukko suomalaisen yhteiskunnan menestyneimpiä naisia poliitikoista ja taiteilijoista yritysjohtajiin.

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Kuka menestyy ja miksi?

Maaretta Tukiaisen ja Jaana Villasen kirja Huippunaisia tarkastelee kysymystä naisjohtajuuden näkökulmasta ja kokoaa yhteen tekijät, jotka menestyneitten naisten urakehityksestä löytyvät.

Kirjaa varten on haastateltu joukko suomalaisen yhteiskunnan menestyneimpiä naisia poliitikoista ja taiteilijoista yritysjohtajiin. Mukana ovat muun muassa Anne Berner, Minna Parikka, Ann Wahlroos-Jaakkola, Nasima Razmyar, Susanna Mälkki, Riikka Kämppi sekä joukko muita inspiroivia naisia.

Kirja johdattaa lukijan sankarin matkaan kiinnostavien elämäntarinoiden kautta ja tarjoaa runsaasti konkreettisia toimenpide-ehdotuksia naisten urakehityksen tukemiseen. Niiden avulla kuka tahansa voi edetä kohti unelmiensa uraa.

Johtajuuden tulevaisuutta koskevaa tutkimustietoa hyödyntäen kirja tuo myös esiin havainnon, että keski-ikäisissä asiantuntijanaisisa on huomattava määrä potentiaalia, jonka merkitystä yrityselämässä ei tällä hetkellä täysimittaisesti tunnisteta. Yrityksille ja organisaatioille kirja tarjoaa näkökulmia tämän potentiaalin hyödyntämiseen kilpailuetuna. Koskettavat tarinat ja tuoreet havainnot tempaavat lukijan mukaansa.

Tykkää Facebookissa

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Maaretta Tukiainen, Jaana Villanen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463944
Sidosasu A5, nidottu, mustavalkoinen
Painovuosi 2016
Painos 1.
Sivumäärä 208
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Maaretta Tukiainen

CEO, Muutosvalmentaja ja tietokirjailija
Moodit OY
Katso tiedot

Jaana Villanen

Erikoisjuristi (HTM), kehittäjä ja kouluttaja
Prorigin Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv