Julkisten hankintojen sääntely

Kalle Määttä, Tomi Voutilainen

Julkisten hankintojen sääntely

Laaja-alaisesti julkisiin hankintoihin vaikuttavaan lainsäädäntöön pureutuva teos, jossa käsitellään myös hankintalainsäädännön tulkintakysymyksiä, julkisten varojen käytön sääntelyä sekä hankintayksikköjen välistä ja yritysten keskinäistä yhteistyötä hankinnoissa.

Jäsenetuhinta 75,00 € (+alv 10 %, 7,50 €)
Hinta 89,00 € (+alv 10 %, 8,90 €)

Kuvaus

Julkiset hankinnat muodostavat merkittävän osan julkisten varojen käytöstä. Julkisiin hankintoihin vaikuttaa useiden oikeudenalojen sääntely, hankintalaki yksin ei kerro kaikkea relevanttia. Tämän vuoksi tässä teoksessa tarkastelu ulotetaan myös hankintalainsäädännön katvealueille.

Kirja pureutuu laajasti julkisiin hankintoihin vaikuttavaan sääntelyyn ja siinä käsitellään myös hankintalainsäädännön tulkintakysymyksiä, julkisten varojen käytön sääntelyä, hankintayksikköjen välistä sekä yritysten keskinäistä yhteistyötä hankinnoissa. Käsittelyssä on myös hankintayksikköjen ja yritysten oikeudet ja velvollisuudet hankintamenettelyssä. Teoksessa käsitellään lisäksi harmaan talouden torjuntaa, hankinta-asiakirjojen käsittelyä, tietoteknologian käyttöä julkisissa hankinnoissa, erilaisia sopimusjärjestelyjä sekä oikeussuojaa ja seuraamuksia, jotka virheellisesti toteutetusta hankinnasta voi seurata.

Teos on suunnattu yhtä lailla lakimiehille kuin muiden ammattikuntien edustajille, joiden arkipäivää julkiset hankinnat ovat.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Kalle Määttä, Tomi Voutilainen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464149
Painovuosi 2019
Painos 2.
Sivumäärä 570
Kirjastoluokka 36.5

Kirjoittajat

Kalle Määttä

Kilpailuasiainneuvos, dosentti, OTT
Kuluttaja- ja kilpailuvirasto
Katso tiedot

Tomi Voutilainen

Informaatio- ja tietoteknologiaoikeuden professori
Itä-Suomen yliopisto
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv