Kasvua innovaatioista

Kirja on hyödyllinen tietoteos kaikille innovaatiotoiminnasta kiinnostuneille niin yrityksissä kuin julkisorganisaatioissakin. Sitä voi hyödyntää myös oppimateriaalina yliopisto- ja korkeakouluopinnoissa. Innovoi yrityksesi kasvuun!

Kirjoittaja(t):Mikko Mäntyneva
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522460974
Julkaistu:Kyllä
Painovuosi:2012
Painos:1.
Sivut:144
Kirjastoluokka :69.11
Saatavuus:Saatavilla
Kirjan perustiedot:A5, sidottu, mustavalkoinen
10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Organisaatioiden täytyy uusiutua säilyäkseen kilpailukykyisinä ja elinvoimaisina. Kirjassa tarkastellaan innovaatioita ja innovaatiojohtamista keskeisenä liiketoiminnan kasvun keinona.

Organisaation innovaatiokulttuuri on keskeisen tärkeä tekijä menestyksellisen innovaatiotoiminnan tukijana. Mahdollistava innovaatiokulttuuri liittyy erityisesti asiakaslähtöisyyteen, luovaan ongelmanratkaisuun ja hallittuun riskinottoon. Jatkuvan uudistumisen ja kehittymisen varmistamiseksi organisaatiolla tulisi olla systemaattinen innovaatioprosessi.

Kirjassa käsitellään innovaatioprosessia eri vaiheineen. Tasapainoisen ja hallitun innovaatiotoiminnan toteuttamiseksi käsitellään myös innovaatioportfoliota ja sen hyödyntämistä innovaatiojohtamisen keskeisenä työkaluna.

Kirja on hyödyllinen tietoteos kaikille innovaatiotoiminnasta kiinnostuneille niin yrityksissä kuin julkisorganisaatioissakin. Sitä voi hyödyntää myös oppimateriaalina yliopisto- ja korkeakouluopinnoissa.

Innovoi yrityksesi kasvuun!

Kirjoittaja Mikko Mäntyneva on kokenut ja suosittu kouluttaja ja esiintyjä. Hänen erikoisalueitaan ovat asiakkuuksiin ja innovaatioihin liittyvät kasvustrategiat sekä organisaatioiden tuottavuuden parantaminen. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus liiketoiminnan operatiivisesta ja strategisesta kehittämisestä.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö
Aihealueen tarkenteet Johtaminen
ISBN 9789522460974
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Mikko Mäntyneva
Tuotteen tiedot A5, sidottu, mustavalkoinen
Kirja ilmestynyt Kyllä
Painovuosi 2012
Painos 1.
Sivumäärä 144
Kirjastoluokka 69.11
Saatavuus Saatavilla

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv