Juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen käytännönläheisesti

Teija Kerbs

Juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen käytännönläheisesti

Käytännönläheinen teos kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteista

Teoksessa selvitetään, miten päivittäinen kirjanpito tehdään ja mitä eri kokoluokkiin kuuluvien yritysten tulee tilinpäätökseensä kirjanpitolain säädösten mukaisesti sisällyttää.

Jäsenetuhinta 60,00 € (+alv 10 %, 6,00 €)
Hinta 80,00 € (+alv 10 %, 8,00 €)

Kuvaus

Kirjassa käydään läpi kirjanpidon sekä tilinpäätöksen perusteet, arvonlisäverotus ja tuloverotus siltä osin kuin ne liittyvät päivittäisiin kirjauksiin ja tilinpäätökseen, tuloslaskelman ja taseen mallit ja niiden erien sisältö sekä tilinpäätöksen sisältö. Kuukauden aikaisten tapahtumien kirjausten lisäksi kirjassa käydään läpi jaksotukset, jotka on tehtävä tilinpäätökseen mutta joita voidaan osaltaan tehdä myös kuukausittain.

Kirjasta löytyvät kirjanpitolain mukaiset tuloslaskelma- ja tasekaavat sekä liitetietovaatimukset. Kirjan lopussa on harjoitustehtäviä mallivastauksineen sekä malli oma-aloitteisten verojen ilmoittamislomakkeesta ja arvonlisäveron yhteenvetolomakkeesta.

Teos on tarkoitettu kirjanpitäjän työn tueksi apuna ja muistilistana asioista, joita tulee noudattaa ja ottaa huomioon kirjanpitoa tehtäessä. 

Teoksen kirjoittaja Teija Kerbs työskentelee Helsingin seudun kauppakamarin kirjanpidon asiantuntijana. Hänellä on pitkä kokemus eri tehtävistä ulkoisen taloushallinnon parissa.

Kirjan uudistetussa painoksessa on huomioitu Kilan tuoreimmat lausunnot ja päivitetyt yleisohjeet sekä kirjanpitolakiin 1.1.2016 jälkeen tehdyt muutokset.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Teija Kerbs
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466426
Painovuosi 2020
Painos 3., uud. p.
Sivumäärä 152
Kirjastoluokka 69.21

Kirjoittajat

Teija Kerbs

Kirjanpidon asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv