Kilpailukyky 2.0

Leenamaija Otala, Kaija Pöysti

Kilpailukyky 2.0

Kilpailukykyhyppy yhteisöllisillä toimintatavoilla

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Yhteisölliset työvälineet ja sosiaalinen media tarjoavat mahdollisuuksia tehdä asioita uudella tavalla ja parantaa yritysten kannattavuutta. Edelläkävijöiden esimerkit osoittavat, miten kasvua luodaan yhteisöllisten toimintatapojen avulla. Mutta miten uudet toimintatavat otetaan tehokkaasti käyttöön? Entä millaisia resursseja organisaatio tarvitsee?
 
Kilpailukyky 2.0 kuvaa, miten yhteisöllisten toimintatapojen avulla voidaan kehittää kilpailukykyä verkottamalla osaaminen ja asiantuntijat tehokkaasti sekä yrityksen sisällä että ulkopuolella. Tämä luo mahdollisuuksia parantaa kannattavuutta ja kasvattaa liiketoimintaa. Tuloksen tavoitteluun tarvitaan myös kannustava ilmapiiri ja rakenteet, jotka tukevat yhdessä tekemistä ja kokeiluja.
 
Kirjassa on runsaasti esimerkkejä yrityksistä, joissa yhteisölliset toimintatavat ja sosiaalinen media on voitokkaasti valjastettu liiketoiminnan käyttöön. Esimerkit painottuvat perinteisten toimialojen yrityksiin, jotka ovat ennakkoluulottomasti ottaneet käyttöön uusia työtapoja kilpailukykynsä parantamiseen. Kirjassa on esimerkkejä myös pienistä yrityksistä, joilla ei ole samanlaisia taloudellisia ja osaamisresursseja kuin isoilla.
 
Kirjoittajat, TkT, dosentti Leenamaija Otala ja DI Kaija Pöysti, ovat kokeneita liiketoiminnan, osaamisen ja organisaatioiden kehittäjiä. Leenamaija Otalalla on myös laaja akateeminen tutkimus- ja opetustausta ja Kaija Pöystillä pitkä sarjayrittäjäkokemus.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Leenamaija Otala, Kaija Pöysti
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522461735
Painovuosi 2012
Painos 1.
Sivumäärä 262
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv