Kuuntele ja tule kuulluksi

Tony Dunderfelt

Kuuntele ja tule kuulluksi

Osaatko kuunnella? Osaatko tulla kuulluksi?

Kuuntelemisen taito ja kuulluksi tulemisen kokemus ovat työyhteisöjen kehittämisen perusta ja nykyaikaisen johtamisen kulmakivi.

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Kaikki tietävät, että kuunteleminen on ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa tärkeää. Nykyään myös jokainen ihminen haluaa tulla kuulluksi. Yhteistyö murenee jo alussa, jos jompikumpi osapuolista kokee, ettei hänen näkemyksiään – ja ennen kaikkea tunteitaan – ole otettu kuuleviin korviin.

Kuuntelemisen taito ja kuulluksi tulemisen kokemus ovat työyhteisöjen kehittämisen perusta ja nykyaikaisen johtamisen kulmakivi. Kuunteleminen ei ole todellakaan helppoa! Ei riitä, että on fyysisesti paikalla. Kuuntelemiseen tarvitaan myös henkistä läsnäoloa ja empatiakykyä, varsinkin jos on puhujan kanssa eri mieltä. 

Psykologi Tony Dunderfelt on toiminut yli 30 vuotta kuuntelutaidon ja vuorovaikutustaitojen valmentajana. Hän opastaa, miten yksinkertaisilla harjoituksilla, psykojumpalla, voi tehokkaasti edistää kuuntelemisen taitoja ja kehittää yhteistyötä, jossa jokainen saa tulla kuulluksi.

Tony on ihmisläheisen henkilövalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Häneltä on ilmestynyt Kauppakamarin kustantamana teokset Minä - onnistujaksi joka olenKonttorikemiaa sekä Hyvä paha pomo.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Loppuunmyyty painettuna
Kirjoittaja(t) Tony Dunderfelt
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463135
Painovuosi 2015
Painos 1.
Sivumäärä 82

Kirjoittajat

Tony Dunderfelt

Psykologi, luennoitsija, tietokirjailija
Dialogia Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv