Lapsen oikeudet terveydenhuollossa

Suvianna Hakalehto & Irma Pahlman (toim.)

Lapsen oikeudet terveydenhuollossa

Lapsen oikeudet terveydenhuollossa on monipuolinen ja käytännönläheinen kuvaus lapselle ihmisoikeutena turvatusta oikeudesta terveyteen. 

Jäsenetuhinta 71,00 € (+alv 10 %, 7,10 €)
Hinta 95,00 € (+alv 10 %, 9,50 €)

Kuvaus

Lapsen oikeudet terveydenhuollossa on monipuolinen ja käytännönläheinen kuvaus lapselle ihmisoikeutena turvatusta oikeudesta terveyteen. Teemoina ovat muun muassa lapsen edun huomioon ottaminen terveydenhuollossa, alaikäisen potilaan itsemääräämisoikeus, lapsen oikeus yksityisyyteen ja vanhempien tiedonsaantioikeus, lapseen kohdistuneen väkivallan tunnistamisen haasteet terveydenhuollossa, lasten rokotuksiin liittyvät oikeudelliset kysymykset, lapsille aiheutuneet potilasvahingot sekä transnuorten oikeudet.

Teos on hyödyllinen lasten oikeuksien parissa työskenteleville lakimiehille, terveydenhuollon ammattilaisille ja asiantuntijoille, terveydenhuollon juridiikkaa opiskeleville sekä lasten huoltajille.

Kirjan ovat toimittaneet OTT, VT Suvianna Hakalehto ja OTT, VT Irma Pahlman. Kirjoittajajoukko koostuu terveydenhuollon ammattilaisista, oikeustieteen tutkijoista ja lasten oikeuksien parissa työskentelevistä lakimiehistä.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Suvianna Hakalehto & Irma Pahlman (toim.)
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465597
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 324
Kirjastoluokka 33.31

Kirjoittajat

Irma Pahlman

OTT
Laurea
Katso tiedot

Suvianna Hakalehto

Lapsioikeuden apulaisprofessori
Itä-Suomen yliopisto
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv