Tulossa
Maakuntahallinto

Matti Niemivuo

Maakuntahallinto

Maakuntauudistuksen toteutuminen merkitsee sitä, että aluehallintoon perustetaan välittömän kansanvallan varaan rakentuva maakuntahallinto. Uudet maakunnat aloittavat toimistansa vuoden 2020 alusta.

Jäsenetuhinta 82,00 € (+alv 10 %, 8,20 €)
Hinta 109,00 € (+alv 10 %, 10,90 €)

Kuvaus

Maakuntahallinto on kuvaus pitkään valmistellun hallintouudistuksen lopputulemasta. Ensimmäisissä maakuntavaaleissa valittavilla luottamushenkilöillä on suuri vastuu saada siirtymävaiheessa maakuntahallinto toteutettua. Vastaavasti tärkeässä asemassa ovat peruskuntien valtuutetut, kun uutta kunnallishallintoa ja -kulttuuria luodaan.

Teos soveltuu moninaiseen käyttöön: yliopisto-opetukseen, julkishallinnon palveluksessa oleville sekä muillekin aluekehityksestä kiinnostuneille.

Teoksen kirjoittaja, emeritusprofessori, OTT Matti Niemivuo toimi pitkään Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan dekaanina ja julkisoikeuden professorina sekä Helsingin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston dosenttina. Hän on myös ollut parikymmentä vuotta oikeusministeriön lainsäädäntöjohtajana sekä lainvalmistelutehtävissä opetusministeriössä ja sisäasiainministeriössä.

Saatavuus 4/2019
Kirjoittaja(t) Matti Niemivuo
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465566
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä n. 300
Kirjastoluokka 33.2

Kirjoittajat

Matti Niemivuo

OTT
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv