Markkinointioikeus

Klaus Viitanen

Markkinointioikeus

Kattava teos kuluttajamarkkinoinnista oikeuskäytännön valossa

Mikä on sallittua ja mikä kiellettyä kuluttajille suunnatussa markkinoinnissa? Markkinointioikeus-teoksessa tarkastellaan kuluttajansuojalain 2 luvun mukaista markkinoinnin sääntelyä erityisesti sitä koskevan markkinaoikeuden ja sen edeltäjän markkinatuomioistuimen yhteensä yli 35 vuoden aikana kertyneen oikeuskäytännön pohjalta.

Jäsenetuhinta 75,00 € (+alv 10 %, 7,50 €)
Hinta 100,00 € (+alv 10 %, 10,00 €)

Kuvaus

Mikä on sallittua ja mikä kiellettyä kuluttajille suunnatussa markkinoinnissa? Markkinointioikeus-teoksessa tarkastellaan kuluttajansuojalain 2 luvun mukaista markkinoinnin sääntelyä erityisesti sitä koskevan markkinaoikeuden ja sen edeltäjän markkinatuomioistuimen yhteensä yli 35 vuoden aikana kertyneen oikeuskäytännön pohjalta.

Tarkastelun kohteena on myös EU:n vuonna 2005 hyväksymä direktiivi sopimattomista kaupallisista menettelyistä, sillä sen seurauksena kuluttajamarkkinointia koskevia säännöksiä jouduttiin meillä uudistamaan vuonna 2008. Direktiivin implementointi on johtanut meillä tilanteeseen, jossa ei ole aina täysin selvää, miten markkinointisäännöksiä tulee soveltaa.

Teos on tarkoitettu kaikille kuluttajamarkkinoinnin juridiikan kanssa työskenteleville virkamiehille, asianajajille ja tuomareille sekä markkinointioikeuteen perehtyville korkeakouluopiskelijoille.

Kirjoittaja Klaus Viitanen toimii kauppaoikeuden yliopistonlehtorina Helsingin yliopistossa, jossa hän vastaa kuluttajaoikeuden opetuksesta. Hän on julkaissut useita suomen- ja englanninkielisiä teoksia ja artikkeleita kuluttajaoikeudesta.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Klaus Viitanen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522462701
Sidosasu A5, sidottu, mustavalkoinen
Painovuosi 2017
Painos 1.
Sivumäärä 612
Kirjastoluokka 33.36

Kirjoittajat

Klaus Viitanen

Yliopiston lehtori
Helsingin yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv