Minä - onnistujaksi, joka olen

Tony Dunderfelt

Minä - onnistujaksi, joka olen

Miten kehittää omia piileviä voimavarojaan? Miten saada lisää energiaa työhön tai löytää rento elämäntyyli? Jokaisessa meissä piilee suuri ja arvaamaton potentiaali. Miksi emme ottaisi sitä käyttöön?

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Miten kehittää omia piileviä voimavarojaan? Miten saada lisää energiaa työhön tai löytää rento elämäntyyli? Jokaisessa meissä piilee suuri ja arvaamaton potentiaali. Miksi emme ottaisi sitä käyttöön?

Ihmismieli ei pysy kunnossa itsestään, vaan se vaatii huolenpitoa siinä missä ruumiskin. Tony Dunderfeltin kirja Minä – onnistujaksi joka olen tarjoaa työkalut mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen koko elämänkaaren ajan. Harjoittelemalla kuuntelemaan itseään paremmin voi oppia päästämään irti ikävistä tunteista ja elämään hetkessä. Onnellisuus ja ilon kokeminen lisääntyy, kun pääsee käsiksi mielensä piilossa oleviin paikkoihin. Mieltään voi harjoittaa vaikka puolen minuutin ajan joka päivä. Kyseessä on uusi, toimiva tapa tutustua itseensä!

Tony Dunderfeltin kirja on opas itsetuntemuksen kehittämiseen ja arjen olotilojen hallitsemiseen. Syvemmän itsetuntemuksen tuloksena voi olla parempi keskittymiskyky, toimivammat ihmissuhteet ja hyvä sisäinen vire tilanteessa kuin tilanteessa. Kirjan konkreettisten ohjeiden ja harjoitusten avulla kukin voi löytää itsestään sen onnistujan, joka jo on.

Psykologi Tony Dunderfelt on kirjoittanut monia teoksia psykologiaan ja mielen tutkimukseen liittyvistä teemoista. Hän on toiminut esimiesten ja työyhteisöjen valmentajana yli 25 vuoden ajan.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Tony Dunderfelt
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522461308
Sidosasu A5, nidottu
Painovuosi 2011
Painos 1.
Sivumäärä 180
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Tony Dunderfelt

Psykologi, luennoitsija, tietokirjailija
Dialogia Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv