On aika muuttua – Menestysopas sosiaalisen aikakauden johtajille

Johanna Hurmerinta

On aika muuttua – Menestysopas sosiaalisen aikakauden johtajille

Miten suunnittelet menestyvän sosiaalisen organisaation, sosiaalisen liiketoiminnan ja digityöyhteisön?

Mitä ovat aidot brändilähettiläät ja työntekijälähettiläät? 79 prosenttia myyjistä, jotka hyödyntävät sosiaalista mediaa työssään, menestyvät muita paremmin – miten? Miksi sosiaalinen markkinointi toimii perinteistä markkinointia paremmin?

Kirja tarjoaa hyväksi todettuja käytännön vinkkejä, perusteluja, esimerkkejä edelläkävijöistä ja menestysreseptejä sosiaaliseen digityöyhteisöön ja digiliiketoimintaan.

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

Mistä on menestyksekkäät sosiaaliset johtajat tehty? Miten suunnittelet menestyvän sosiaalisen organisaation ja digityöyhteisön? Miten organisaatio menestyy sosiaalisella digiaikakaudella?

Sosiaalinen digiaikakausi on alkanut ja se vaatii muutoksia johtajien tapoihin johtaa, innovoida ja toimia sekä tapoihin innostaa ja sitouttaa työntekijät orgnisaation arvoihin ja tavoitteisiin. Samaan aikaan tarvitaan myös näkyviä muutoksia myynti-, markkinointi-, viestintä-, rekrytointi- ja asiakaspalvelutyöhön. On aika hyödyntää digiteknologiaa ja sosiaalisen median voimaa.

Tämä kirja tarjoaa hyväksi todettuja käytännön vinkkejä, runsaasti esimerkkejä edelläkävijöistä ja menestysreseptejä sosiaaliseen liiketoimintaan. Luettuasi tämän kirjan osaat suunnitella sosiaalisen digitoiminnan menestyspolkusi.

'On aika muuttua' on opas jokaiselle johtajalle, joka haluaa organisaationsa menestyvän vielä viidenkin vuoden kuluttua. Kirja on erinomainen opas myös kaikille menestyksestä kiinnostuneille myyjille, markkinoijille, yrittäjille, rekrytoijille, viestintäihmisille ja tulevaisuuden johtajille. 

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Johanna Hurmerinta
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522463722
Painovuosi 2015
Painos 1.
Sivumäärä 150

Kirjoittajat

Johanna Hurmerinta

Sosiaalisen liiketoiminnan ja viestinnän asiantuntija
Johanna Hurmerinta Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv