Paha johtaminen

Tarja Turtio

Paha johtaminen

Paha johtaminen on laaja ja moninainen, myös monisyinen ilmiö. Mistä sen tunnistaa? Mikä on "vain" huonoa johtamista, milloin voidaan käyttää voimakkaampaan termiä ja puhua pahasta johtamisen yhteydessä? Teoksessa kuvataan laajasti pahan johtamisen osa-alueita ja käydään läpi todellisen työelämän tapauksia niihin liittyen. Kirja antaa keinoja hankalista tilanteista selviämiseen ja tukea muun muassa johtajille arjen haasteisiin.

Kuuntele aiheeseen liittyvä Kauppakamarin podcast tästä. Kuuntele johtamiseen liittyviä haastatteluita Tarja Turtion Johtamispodissa täällä.

Jäsenetuhinta 35,00 € (+alv 10 %, 3,50 €)
Hinta 47,00 € (+alv 10 %, 4,70 €)

Kuvaus

Paha johtaminen on laaja ja moninainen, myös monisyinen ilmiö. Mistä sen tunnistaa? Mikä on "vain" huonoa johtamista, milloin voidaan käyttää voimakkaampaan termiä ja puhua pahasta johtamisen yhteydessä?

Teoksessa kuvataan laajasti pahan johtamisen osa-alueet ja käydään läpi todellisen työelämän tapauksia niihin liittyen. Teoksen näkökulma ei ole vain pahuuden kuvaaminen, elävän elämän rajujen tapausten esille tuominen, vaan eteenpäin meneminen. Yli pääseminen, hyvään pyrkiminen lähtevät ongelmien tunnistamisesta. Kun tietää, mitä on paha johtaminen, kun sen olemassa olon tunnistaa ja tunnustaa, on mahdollisuus tarttua siihen.

Kuinka päästä pahasta hyvään? Miten kitkeä paha johtaminen ja saada tilalle terve ja hyvinvoiva työyhteisö?

Kuuntele Chambercastin podcast-haastattelu, jossa kirjailija Tarja Turtio kertoo, miten pahaa johtamista voidaan välttää.  

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Tarja Turtio
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464279
Painovuosi 2017
Painos 1.
Sivumäärä 169
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Tarja Turtio

KM, PsM, Tj, Senior Trainer
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv