Tulossa
Radikaali uudistuminen – Miten johtaa murroksessa

Nando Malmelin

Radikaali uudistuminen – Miten johtaa murroksessa

Kirja tarjoaa näkökulmia ja välineitä radikaaliin uudistumiseen ja sen johtamiseen. Kirjassa perehdytään yritysten uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista uudistuvissa organisaatioissa tarvitaan. Kirjasta on hyötyä kaikille, jotka haluavat uudistaa organisaatioita, innovoida uusia tuotteita ja palveluja, rakentaa tulevaisuuskestäviä yrityksiä, luoda uusia toimintatapoja ja kyseenalaistaa ajatteluaan.

Jäsenetuhinta 51,00 € (+alv 10 %, 5,10 €)
Hinta 68,00 € (+alv 10 %, 6,80 €)

Kuvaus

Kirjassa keskitytään yritysten uudistumisen esteiden purkamiseen ja radikaalin uudistumisen johtamisen mahdollisuuksiin. Yritysten tärkeänä kysymyksenä on: miten uudistua murroksessa? Toinen keskeinen kysymys on: minkälaista johtamista radikaalissa uudistumisessa tarvitaan? Näitä kysymyksiä selvitetään yhdessä teollisuusyritysten liiketoimintajohtajien kanssa, haastatteluihin perustuvan tutkimukseen perustaen.

Nopeasti muuttuvassa ja epävarmassa maailmassa kyky uudistua määrittää yritysten tulevaisuutta. Erityisesti kirjassa pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista radikaalissa uudistumisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä tarvitaan.

Teos on tarkoitettu yrityksille, jotka pyrkivät kehittämään tuloksellista mutta samanaikaisesti radikaalisti innovoivaa tulevaisuuskestävää liiketoimintaa. Lisäksi se on suunnattu kaikille johtajille ja asiantuntijoille, jotka pyrkivät rakentamaan rohkeasti ajattelevia ja radikaalisti innovoivia työyhteisöjä. Kirja perustuu ajankohtaiseen tutkimukseen, jonka havainnot syventävät ymmärrystä ihmisten johtamisesta pandemian jälkeisinä muutosaikoina.

Jotta ihmiset voivat toimia työyhteisössä kumouksellisesti, myös johtamisen on radikalisoiduttava. Kirja tarjoaa uusia näkökulmia ja välineitä radikaaliin uudistumiseen ja sen johtamiseen. Lisäksi se sisältää runsaasti käytännöllisiä esimerkkejä liiketoimintajohtajien kokemuksista ja näkökulmista monipuolisten haastattelusitaattien muodossa. Kirjassa esitetään havainnollisesti myös ytimekkäitä tapauskuvauksia, käytännön esimerkkejä ja raikkaita ideoita johtamisen kehittämiseen. 

Kirja sopii erityisesti johtamisen kehittämiseen ja uudistamiseen. Lisäksi siitä on hyötyä kaikille, jotka haluavat uudistaa organisaatioita, kehittää uusia tuotteita ja palveluja, rakentaa tulevaisuuskestäviä yrityksiä, luoda uusia toimintatapoja ja kyseenalaistaa ajatteluaan.

Saatavuus 4/2021
Kirjoittaja(t) Nando Malmelin
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466877
Painovuosi 2021
Painos 1.
Sivumäärä n. 230
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Nando Malmelin

Professor of Practice
VTT
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv