Uusi
Talousrikosten ennaltaehkäisy ja havaitseminen

Juha-Matti Laurio

Talousrikosten ennaltaehkäisy ja havaitseminen

Talousrikosten ennaltaehkäisy ja havaitseminen -kirja auttaa havaitsemaan ja ehkäisemään talousrikoksia ja taloudellisia väärinkäytöksiä.

Jäsenetuhinta 44,00 € (+alv 10 %, 4,40 €)
Hinta 59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)

Kuvaus

Moni talousrikos olisi voitu havaita etukäteen ja vahinkojen syntyminen estää. Talousrikosten ennaltaehkäisy ja havaitseminen -kirjassa neuvotaan, kuinka rikoksia voi ennaltaehkäistä mm. tietoteknisin keinoin. 

Kirja opastaa nopeaan ja ammattimaiseen toimintaan, kun vahinko on jo tapahtunut. Oikea toimintatapa on tärkeää jo pelkästään lisävahinkojen estämiseksi. Kirjassa on esitetty paljon oikeustapauksia, joista on analysoitu esim. tekijän kiinni jäämiseen johtaneita tapahtumia. Kirja antaa rikosepäilyn toteamiseen runsaasti vinkkejä, jotka ovat käytännössä koeteltuja ja todellisten rikosepäilytapausten selvittelyssä käytettyjä.

Mukana on talousrikosalaan liittyvä laaja sanasto.

Kirjan kirjoittaja Juha-Matti Laurio on tietoturva-asiantuntija, ja hänellä on laaja kokemus tietoturvallisuudesta ja riskienhallinnasta. Hän on toiminut tietoturva-asiantuntijana mm. puolustusvoimissa, oikeushallinnossa ja yritysmaailmassa. 

Kirja on suunnattu organisaatioiden hallitusten jäsenille ja muille avainhenkilöille, lakimiehille, tilintarkastajille ja controllereille sekä yritysturvallisuusasiantuntijoille, riskienhallintahenkilöille ja rikoksia tutkiville poliiseille.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Juha-Matti Laurio
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466372
Sidosasu nidottu
Painovuosi 2020
Painos 1.
Sivumäärä 252
Kirjastoluokka 33.5

Kirjoittajat

Juha-Matti Laurio

Tietoturva-asiantuntija
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv