Tulossa
Toimitusjohtaja - Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja

Hannu-Matias Nurmi

Toimitusjohtaja - Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja

Kirjan tarkoituksena on antaa käyttökelpoisia neuvoja toimitusjohtajana toimiville ja sellaiseksi aikoville. Siinä käydään läpi toimitusjohtajan urapolun yleisimmät vaiheet, kuten tehtävään kasvaminen, hakeminen ja valituksi tuleminen, tärkeät kuukaudet ennen ja jälkeen aloituksen, yhtiön johtamisen ja siihen liittyvien asioiden ja ihmissuhteiden solmukohdissa luoviminen, oman itsen kehittäminen ja lopulta myös tehtävän jättäminen. 

Jäsenetuhinta 51,00 € (+alv 10 %, 5,10 €)
Hinta 68,00 € (+alv 10 %, 6,80 €)

Kuvaus

Kirjan tarkoituksena on antaa käyttökelpoisia neuvoja toimitusjohtajana toimiville ja sellaiseksi aikoville. Siinä käydään läpi toimitusjohtajan urapolun yleisimmät vaiheet, kuten tehtävään valmistautuminen, hakeminen ja valituksi tuleminen, tärkeät kuukaudet ennen ja jälkeen aloituksen, yhtiön ja siihen liittyvien asioiden ihmissuhteiden solmukohdissa luoviminen, oman itsen kehittäminen ja lopulta myös tehtävän jättäminen. 

Teos on tarkoitettu tarjoamaan inspiroivia ajatuksia ja ideoita erilaisiin tilanteisiin niin hyvinä kuin haastavina aikoina. Siihen on haastateltu monia yritysjohtajia ja elinkeinoelämän vaikuttajia, joilla on pitkä kokemus johtamisesta niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Kirjan haastattelut täydentävät teoksen käytännönläheistä teoriaosuutta. Kirjasta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kasvattaa ymmärrystään toimitusjohtajan roolista niin arjen työssä kuin vastuunkannon hetkinäkin.

 

Saatavuus 5/2021
Kirjoittaja(t) Hannu-Matias Nurmi
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522467355
Painovuosi 2021
Painos 1.
Sivumäärä n. 220
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Hannu-Matias Nurmi

toimitusjohtaja, suorahakukonsultti ja johdon coach
Chief Executive Search
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv