Työ, treeni & elämä - Superpomojen 24 tuntia

Ville Kormilainen

Työ, treeni & elämä - Superpomojen 24 tuntia

Ensimmäisenä salilla, viimeisenä salilla. Siinä välissä lenkille, töihin, kansainvälisiä työmatkoja, stragianeuvottelut, uuden liiketoiminnan käynnistäminen ja illaksi kotiin. Toisilla johtajilla tuntuu energiaa ja aikaa riittävän. Miten he sen tekevät? Keitä nämä superpomot ovat?

Jäsenetuhinta 32,00 € (+alv 10 %, 3,20 €)
Hinta 43,00 € (+alv 10 %, 4,30 €)

Kuvaus

Ensimmäisenä salilla, viimeisenä salilla. Siinä välissä lenkille, töihin, kansainvälisiä työmatkoja, strategianeuvottelut, uuden liiketoiminnan käynnistäminen ja illaksi kotiin viettämään aikaa perheen kanssa. Toisilla johtajilla tuntuu energiaa ja aikaa riittävän. Miten he sen tekevät?

Teos pureutuu julkisuudesta tuttujen ja kovissa paikoissa olleiden energisten ja aikaansaavien johtajien arkeen ja elämään.

Keitä he ovat? Miten he käyttävät aikansa, kuinka he huolehtivat jaksamisestaan? Millaista heidän arkensa ja juhlansa on? Kiinnostavia haastatteluja sisältävä teos on täynnä draivia, tekemistä ja vinkkejä. Teoksessa haastateltuihin suomalaisiin superpomoihin lukeutuvat muun muassa Carl Haglund, Hille Korhonen ja Kimmo Valtanen.

Kirjailija Ville Kormilainen on viestinnän konsultti. Aiemmalla työurallaan hän on työskennellyt useiden maan suosituimpiin kuuluvien lehtien toimittajana tai päätoimittajana.

Kormilaisen aiempiin teoksiin kuuluvat esimerkiksi Kukaan ei puhu Fruugosta ja Saiturin markkinointikirja.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Ville Kormilainen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464316
Painovuosi 2016
Painos 1.
Sivumäärä 133
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Ville Kormilainen

Viestintäkonsultti
Tekir Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv