Työssä oppiminen – avain tuottavuuteen

Terttu Grönfors

Työssä oppiminen – avain tuottavuuteen

Kirja selvittää työssä oppimisen lähtökohtia ja esittelee keskeisen työssä oppimisen prosessin, Action Learningin.

Hinta 20,00 € (+alv 10 %, 2,00 €)

Kuvaus

Tämä työssäoppimistapa perustuu ajatukselle, että jokaisella meistä on kyky oppia ja kehittyä, jos vain löydämme itsestämme motivaation. Saadaksemme esiin piilevät kykymme tarvitsemme yhdessä tekemistä, keskustelua ja uskallusta kysyä.

Oppiminen ei lopu koulun penkille, vaan myös työelämässä tietojensa ja taitojensa päivittäminen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeää. Miten työssä oppiminen sitten tapahtuu, ja mitä se edellyttää niin ihmiseltä kuin organisaatioltakin? Miten tämä kaikki on yhteydessä työn tuottavuuteen? Näihin asioihin pureutuu kirja Työssä oppiminen – avain tuottavuuteen.

Action Learning -työssäoppimisprosessi sopii muun muassa tilanteisiin, joissa organisaatio kohtaa muutoksia ja uusia toimintatapoja täytyy arvioida. Prosessin läpikäyminen auttaa ratkaisemaan ongelmia ja kehittämään tiimityötaitoja samalla, kun työ tulee suoritetuksi. Tuloksena on työkulttuuri, joka on avoin jatkuvalle oppimiselle, ja organisaatio, joka toimii luovasti muutostilanteissa. Työ ja opiskelu eivät siis ole toisistaan erillään, vaan oppiminen tapahtuu työtä tekemällä.

Työssä oppiminen – avain tuottavuuteen -kirjassa on mukana käytännön esimerkkejä ja oppimisprosessin läpikäyneiden kokemuksia. Kirjassa selvitetään myös, miten oppiminen on yhteydessä yrityksen tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Action Learning -menetelmän kehittäjän Reg Revansin sanoin voi todeta: ”Organisaatio menestyy, kun oppimisen nopeus on suurempi kuin muutoksen nopeus."

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Terttu Grönfors
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522460509
Sidosasu A5, nidottu, mustavalkoinen
Painovuosi 2010
Painos 1.
Sivumäärä 144
Kirjastoluokka 69.1

Kirjoittajat

Terttu Grönfors

DBA, Action Learning, Ass. prof. HRD (IMC), valmentaja Facinet Oy Ihmisten johtaminen, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, Action Learning
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv