Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä onnellisempaan ja tehokkaampaan elämään

Sampo Sammalisto

Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä onnellisempaan ja tehokkaampaan elämään

Mitä tekisit, jos selviäisit työstäsi huomattavasti lyhyemmässä ajassa?

Kirja on nykyaikaisen ajatustyöläisen selviytymisopas, jonka neuvoilla vähennät kiireen ja stressin tunnetta ja saat enemmän aikaan. Teoksen käytännönläheisten, tutkimustietoon pohjautuvien ohjeiden avulla tulet energisemmäksi ja onnellisemmaksi, saat enemmän itsellesi tärkeitä töitä tehtyä ja vähennät työsi keskeytyksiä.

Jäsenetuhinta 25,00 € (+alv 10 %, 2,50 €)
Hinta 36,00 € (+alv 10 %, 3,60 €)

Kuvaus

Tutkimusten mukaan suomalaiset ajatus- ja tietotyöläiset käyttävät lähes kolmanneksen työajastaan sähköpostien lukemiseen ja lähettämiseen. Toinen kolmannes kuluu erilaisissa palavereissa ja viimeinen kolmannes tuhlaantuu erilaisten keskeytysten aiheuttamaan aivojen tyhjäkäyntiin. Milloin ne oikeat työt sitten ehtii tehdä?

Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään on nykyaikaisen ajatustyöläisen selviytymisopas, jonka neuvoilla vähennät kiireen ja stressin tunnetta ja saat enemmän aikaan. Kirjan käytännönläheisten, tutkimustietoon pohjautuvien ohjeiden avulla tulet energisemmäksi ja onnellisemmaksi, saat enemmän itsellesi tärkeitä töitä tehtyä ja vähennät työsi keskeytyksiä.

Kirjan kirjoittaja Sampo Sammalisto kertoo, että pahimmillaan töiden keskeytykset voivat syödä työajastamme jopa 40 prosenttia. Kenellä on varaa haaskata näin paljon aikaansa?

”Olen varma, että vaikka ottaisit vain yhdenkin tehokkuusvinkeistäni käyttöösi, tulee se maksamaan kirjani lukemiseen käyttämäsi ajan takaisin monikymmenkertaisesti.”

Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori Sampo Sammalisto on kirjailija, yritysvalmentaja sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hän on suosittu puhuja, jonka blogi Viisas pääsee vähemmällä on kerännyt tuhansia seuraajia.

Kirjasta sanottua:

”Konkreettinen ja selkeä kirja, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, jos kykenet viemään edes yhden 52 ideasta käytäntöön.”
Saku Tuominen, luova johtaja ja perustaja, Idealist Group

”Rakastamme teorioita, mutta otamme niitä harvoin käytäntöön. Tässä kirjassa jokainen luku on itse testattu tapa parempaan työhön. Jos edes pari jää jatkuvaan käyttöön, olen huikeasti tehokkaampi. Hienoa.”
Pekka Pohjakallio, toimitusjohtaja, 925 Design

"Olen ottanut parin viime viikon aikana muutamia uusia tapoja kirjastasi käyttöön ja töissä hymyilyttää paljon enemmän kuin ennen." Parhautta  ‪#‎viisaspaaseevahemmalla
Lukijan Facebook-postaus

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Sampo Sammalisto
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522462893
Sidosasu sidottu
Painovuosi 2014
Painos 2.
Sivumäärä 217
Kirjastoluokka 17.3

Kirjoittajat

Sampo Sammalisto

FT, Tehokkuusvalmentaja
Think Solutions Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv