Vikisijän virsikirja

Kormilainen, Ville & Niemelä, Jukka

Vikisijän virsikirja

Inspiroiva kirja niille, jotka haluavat muuttaa asennettaan vikisijästä tekijäksi. Kirjassa kerrotaan, miksi pitäisi välittää vähemmän epäolennaisista asioista ja keskittyä enemmän olennaisen tekemiseen.

Katso kirjailijoiden vierailu Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Jäsenetuhinta 34,00 € (+alv 10 %, 3,40 €)
Hinta 45,00 € (+alv 10 %, 4,50 €)

Kuvaus

Vikisijä kiroilee maanantaiaamuna pakkotöihin joutumista, odottelee ensimmäistä kahvitaukoa ja laskee minuutteja lounaaseen. Virka-ajan päätyttyä hän autoilee ruuhkassa kotiin ja kiukuttelee perheelleen ja jatkaa yksinäistä sotaansa puuttumalla somessa Trumpiin, Sipilään ja maahanmuuttajiin. Arki on kahvitaukojen, perjantain, palkkapäivän ja loman odotusta.

Vikisijän virsikirja on inspiroiva kirja niille, jotka haluavat muuttaa asennettaan vikisijästä tekijäksi. Vikisijän virsikirja kertoo, miksi tekemisestä pitäisi oppia nauttimaan ilman välitöntä palkkiota ja miksi on tärkeää, että elämää on kahvitaukojen ja palkkapäivien välilläkin.

Vikisijän virsikirja on käytännönläheinen opas niille, jotka haluavat vikistä vähemmän ja tehdä enemmän. Kirjassa kerrotaan, miksi pitäisi välittää vähemmän epäolennaisista asioista ja keskittyä enemmän olennaisen tekemiseen. Ja miksi ylipäänsä on tärkeämpää tehdä jotain kuin vikistä.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Kormilainen, Ville & Niemelä, Jukka
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522465504
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 160
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Jukka Niemelä

Aluepäällikkö
Welado Oy
Katso tiedot

Ville Kormilainen

Viestintäkonsultti
Tekir Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv