Tulossa
Vilpillinen kilpailu - digitaalisen ympäristön haasteet

Paula Paloranta

Vilpillinen kilpailu - digitaalisen ympäristön haasteet

Sisältömarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, linkittäminen, hakusanamarkkinointi, tubetus, blogit, piilomainonta – nykypäivän markkinoinnin todellisuutta. Vilpillistä kilpailua koskeva lainsäädäntö samoin kuin kuluttajasuojalaki ovat ajalta, jollain mistään tällaisesta ei ollut tietoakaan. Kirja käsittelee yritysten välisiä kilpailutilanteita muuttuneessa toimintaympäristössä, mutta siinä on myös kuluttajanäkökulma. Lisäksi siinä käsitellään internetin hakupalvelujen vaikutusta yritysten väliseen kilpailuun.

Jäsenetuhinta 59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)
Hinta 79,00 € (+alv 10 %, 7,90 €)

Kuvaus

Sisältömarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, linkittäminen, hakusanamarkkinointi, tubetus, blogit, piilomainonta – nykypäivän markkinoinnin todellisuutta. Vilpillistä kilpailua koskeva lainsäädäntö samoin kuin kuluttajasuojalaki ovat ajalta, jolloin mistään tällaisesta ei ollut tietoakaan.

Markkinointi verkkoympäristössä onkin suurin murrosvaihe vuosikymmeniin markkinoinnin sääntelyn saralla. Vasta itsesääntelystä ja markkinaoikeudesta saatavan ratkaisukäytännön myötä tiedetään, miten vanhoja säännöksiä tulkitaan digitaalisessa maailmassa.  Kirjassa avataan näitä käytäntöjä.

Kirja käsittelee yritysten välisiä kilpailutilanteita muuttuneessa toimintaympäristössä, mutta siinä on myös kuluttajanäkökulma. Lisäksi siinä käsitellään internetin hakupalvelujen vaikutusta yritysten väliseen kilpailuun. Esimerkeissä tarkastellaan myös laajalti tunnettujen tavaramerkkien hyödyntämistä ja valtioiden rajat ylittäviä tilanteita. Markkinoinnin tunnistettavuuteen liittyviä kysymyksiä käsitellään monesta eri näkökulmasta.

Teoksessa on oma lukunsa yrityksille lähetettävistä laskun näköisistä tarjouksista ja verkkosivuille rakennetuista yrityshakemistoista, joissa monesti on pohjimmiltaan kysymys vilpillisestä menettelystä.

Kirjassa käsitellään myös välitystaloutta. Lopussa on laaja lähdekirjallisuusluettelo ja asiasanahakemisto.

Saatavuus 5/2020
Kirjoittaja(t) Paula Paloranta
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464811
Painovuosi 2020
Painos 1.
Sivumäärä n. 200
Kirjastoluokka 33.36

Kirjoittajat

Paula Paloranta

Varatuomari, OTL
Keskuskauppakamari
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv