Tilaa RSS-syöte

Johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden johtajille, päälliköille ja avainhenkilöille. Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä kollegojesi kanssa yli toimialarajojen. 

Järjestämme fasilitoituja klubitapaamisia kymmenen kertaa vuodessa ja voit osallistua niihin etänä tai paikan päällä Helsingissä. Tapaamissa kuulet tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja mm. taloudesta, myynnistä, HR:sta ja monipuolisesti johtajuuden teemoista. Voit valita tapaamiset vapaasti tai osallistua halutessasi vaikka kaikkiin. Klubivuoteen kuuluu myös muita tilaisuuksia ja klubietuja, kuten yritysvierailuja ja Johtamisen ammattikirjasto, josta löydät hyödyllistä luettavaa 24/7. 

Johtajaklubista saat uutta inspiraatiota työhösi, ammatillista verstaistukea kollegoiltasi ja uusinta tietoa ajankohtaisista aiheista ja tulevista trendeistä tunnetuilta asiantuntijoilta.

Tervetuloa mukaan - voit liittyä jäseneksi milloin vain!

Tutustu tarkemmin kevään ohjelmaan, klubitoimintaan ja johtajaverkoston etuihin osoitteessa www.kauppakamarinkoulutus.fi/klubit >>


Klubi-infot ovat maksuttomia tutustumistilaisuuksia, jossa pääset kokemaan fasilitoitujen klubitapaamisten idean ja kuulemaan, mitä klubijäsenyys antaa työhösi johtajana tai esimiehenä. Infojen vetäjänä toimii Johtajaklubin tuottaja, Ulla Rossi. Lisäksi mukana on myös nykyisiä klubilaisia.

Klubi-infoja järjestetään useita kertoja vuoden aikana. Katso seuraavan Klubi-infon aikataulu alta ja ilmoittaudu mukaan! 

 

1 tuotetta

Laskeva
/ sivu

  • Kauppakamarin johtajaklubi

    Hinta 2 290,00 € (+alv 24 %, 549,60 €)
    Jäsenetuhinta 1 890,00 € (+alv 24 %, 453,60 €)

1 tuotetta

Laskeva
/ sivu

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv