Johtaminen ja esimiestyö

Johtaminen ja esimiestyö voi olla joskus yksinäistä puuhaa. Helsingin seudun kauppakamarin johtamisen ja esimiestyön koulutukset tarjoavat mahdollisuuksia kohti nousua ja parempaa tulevaisuutta. Menestys syntyy osaavien ja innostuneiden ihmisten kautta, siksi hyvä johtaminen ja esimiestyö nousee arvoon arvaamattomaan. Kauppakamarin Johtamisvalmennus, Tiimivastaavan ajokortti® ja Esimiespäivät  ovat asiakkaidemme suosikkeja. Hyväksytyksi hallituksen jäseneksi voi kouluttautua HHJ®-kurssin avulla.

Klubeissa jaetaan osaamista ja keskustellaan fasilitaattorin johdolla samassa asemassa olevien henkilöiden kanssa. Klubit ovat organisaatioiden avainhenkilöille suunnattuja luottamuksellisia verkostoja, joista saat työhösi uusia näkökulmia ja inspiraatiota sekä tärkeää vertaistukea.

Johtamisen ja esimiestyön tueksi löytyy runsaasti myös kirjallisuutta, digitaalisen lukemisen tai tiedon etsimisen ystäville ammattikirjasto.fi on iso apu. Tilaa koko ammattikirjasto.fi tai johtamisen osio. Tutustu tästä ja tilaa koekäyttötunnukset.

Tuotteet 1-40 / 109

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tuotteet 1-40 / 109

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv