Kiitos sitoutuneesta työstä – palkitse ansiomerkillä


Uusi Vuoden työntekijä -ansiomerkki


Keskuskauppakamarin myöntämä Vuoden työntekijä -ansiomerkki palvelee nykypäivän työelämää ja kaikkia yrityksiä. Kun työyhteisössäsi on aihetta palkita henkilöstöä esimerkiksi onnistuneista projekteista, hyvistä hankkeista, loistavista työsuorituksista tai huipputuloksesta: hae Keskuskauppakamarin Vuoden työntekijä -ansiomerkki ja järjestä juhlat! Vuoden työntekijä -ansiomerkillä palkituille perustetaan digitaalinen kunniagalleria vuoden 2019 aikana.

Vuoden työntekijä -ansiomerkki

Hae ansiomerkkiä »

 

Vuosimerkit


Keskuskauppakamarin vuosimerkki on kiitos sitoutuneesta työstä. Pronssisella ansiomerkillä voit palkita vähintään 10 tai 15 vuoden työskentelystä saman työnantajan palveluksessa, itsenäisestä yrittämisestä tai pitkäaikaisesta työstä luottamushenkilönä. Hopeinen ansiomerkki myönnetään 20 tai 25 vuoden työskentelystä ja kultainen ansiomerkki 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 tai jopa 75 vuoden työskentelystä.

Vuosimerkki pronssi 10 Vuosimerkki hopea 20 Vuosimerkki kulta 30

 

Hae ansiomerkkiä »

 

Erikoismerkit


Elämäntyömerkillä voit kunnioittaa pitkää työuraa, joka on kertynyt useamman eri työnantajan palveluksessa ja on hieno ele esimerkiksi eläkkeelle siirtyvälle. Hopeinen elämäntyömerkki myönnetään vähintään 20 vuoden työurasta ja kultainen elämäntyömerkki vähintään 30 vuoden työurasta. Rautainen ansiomerkki on erikoismerkki, joka myönnetään merkittävästä teosta yrityksen hyväksi, eikä merkin myöntäminen ole sidottu työvuosiin.

Hopeinen elämäntyömerkki Kultainen elämäntyömerkki Rautainen ansiomerkki

 

Hae ansiomerkkiä »

Näin käytät ansiomerkkejä »

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv