HR ja työsuhde

Työsuhdeasioihin liittyvät koulutukset ovat Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntijoiden sekä yhteistyökumppaneiden vahvaa osaamisaluetta. Kauppakamarin koulutuksissa saat ajankohtaista ja ajantasaista tietoa webinaareista ja brunssiseminaareista valmennuskokonaisuuksiin. Uusi KoulutusOnline sisältää laajan kokoelman työsuhdeasioita käsitteleviä kursseja opiskeltavaksi ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Kouluttaudu palkanlaskentaosaajaksi Palkanlaskennan ajokortti® - osa 1 ja osa 2 avulla tai tule päivittämään tietosi vuosittain järjestettävissä vakiotilaisuuksissa ja laivaseminaareissa, joissa eturivin asiantuntijamme tarjoavat ajankohtaiskattauksen työsuhde, palkka ja HR asioista.

Kauttamme saat myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia. Tietojen päivittämiseen on tarjolla myös runsaasti kirjallisuutta sekä Kauppakamaritieto, josta ajan tasaisen tiedon saa helposti ja kätevästi. Ammattikirjasto.fi tarjoaa tietoa digitaalisessa muodossa, isosta massasta tiedon haku on helppoa. Tutustu KauppakamariTietoon ja tilaa koekäyttötunnukset.

Tiedon työntövoimaa  Kauppakamari I Koulutus

Tuotteet 1-40 / 92

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tuotteet 1-40 / 92

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv