Uusi
Incoterms 2020  - Käyttäjän käsikirja e-kirja

Lauri Railas

Incoterms 2020 - Käyttäjän käsikirja e-kirja

Incoterms® 2020 -toimituslausekekoelma on kaupan toimitusten parissa työskentelevien keskeinen työkalu kaikkialla maailmassa. Käsikirja esittelee lausekkeet ja niihin liittyvät toimintatavat ja oikeussäännöt havainnollisesti käytännön tapausten valossa.

Incoterms ® 2020-toimituslausekkeet tulivat voimaan vuoden 2020 alusta.

E-kirjan lukeminen edellyttää, että laitteellasi on ePub-tiedostoja tukeva sovellus. Lue lisää ohjeista.

Jäsenetuhinta 82,00 € (+alv 10 %, 8,20 €)
Hinta 109,00 € (+alv 10 %, 10,90 €)

Kuvaus

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n julkaisemat Incoterms-toimituslausekkeet ovat myyjän ja ostajan tärkeä työkalu kaupan sopimuksia solmittaessa. 

Incoterms ® 2020 on esitystavaltaan uusittu toimituslausekekokoelma, jonka sisältöä ja tulkintaa tulee tarkastella kehittyvien kauppamenettelyjen valossa. Esitystavassa toimitus ja riskin siirtyminen ovat korostetussa asemassa, minkä lisäksi kustannusjakoon on kiinnitetty enemmän huomiota. Sanamuotoja on muokattu, minkä vuoksi niiden tulkinta voi luoda ongelmia.

Uudistettu käsikirja esittelee uudet lausekkeet toimintaympäristössään eli kaupan ja kuljetusten käytännössä ja sääntöviidakossa. Käsikirja tuo esille suomalaisten käyttäjien kannalta merkityksellisiä seikkoja, joita Incoterms ® 2020 ei itsessään käsittele ja jotka ovat tulleet esille koulutuksissa ja neuvonnassa. Teos on hyödyllinen työkalu kaikille kaupan toimitusten kanssa työskenteleville.

Incoterms ® 2020-toimituslausekkeet tulivat voimaan vuoden 2020 alusta.

Teoksen on kirjoittanut asianajaja, oikeustieteen tohtori Lauri Railas, joka kuului Incoterms ® 2010 -lausekkeet ja 2020 -lausekkeet valmistelleisiin työryhmiin ja osallistuu tulkintasuositusten antamiseen kansainvälisesti ja kotimaassa.

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Lauri Railas
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522467034
Sidosasu ePub
Painovuosi 2020
Painos 1.
Sivumäärä 515
Kirjastoluokka 33.36

Kirjoittajat

Lauri Railas

Asianajaja, OTT
Railas Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv