Antti Merilehto: Tekoälyn todellisuus tänään -striimi 22.5.2019

Antti Merilehto: Tekoälyn todellisuus tänään -striimi 22.5.2019

Mitä johdon ja HR-ammattilaisen on hyvä ymmärtää tekoälystä? Miten tekoäly muuttaa työtä, entä johtamista?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun tietokirjailija Antti Merilehto puhuu aiheesta kauppakamarin Live-streamissä, mihin voit osallistua omalta koneeltasi paikasta riippumatta.

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) -kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finlandilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin B2B- kuin B2C-asiakkuuksista sekä digitaalisen myynnin rakentamisesta.

Tekoäly – matkaopas johtajalle on alkuvuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018.

Tervetuloa osallistumaan live streamiiin!

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 22.05.2019, klo 13.00 - 15.00
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 250,00 € (+alv 24 %, 60,00 €)
Hinta 350,00 € (+alv 24 %, 84,00 €)

Kuvaus

Mitä johdon ja HR-ammattilaisen on hyvä ymmärtää tekoälystä? Miten tekoäly muuttaa työtä, entä johtamista?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen kun tietokirjailija Antti Merilehto (Vuoden Puhuja 2018, Evento Awards) on puhumassa aiheesta toukokuussa .

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) -kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta.

************************************************************************************************************

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

************************************************************************************************************

Ohje striimi -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

 

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Antti Merilehto

Toimitusjohtaja
AI Strategy Company
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Antti Merilehto: Tekoälyn todellisuus tänään -live stream

13.00  Yhteyden avaaminen

13.15  Antti Merilehto: Tekoälyn todellisuus tänään

14.45  Keskustelua johdon roolista digimurroksessa 

15.00  Live stream päättyy

 

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa tilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Jäsenetuhinta 250,00 € (+alv 24 %, 60,00 €)
Hinta 350,00 € (+alv 24 %, 84,00 €)
Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv