Maksuton
Puheesta ja paperista bitteihin - yritysten digivastuullisuudesta ja jatkuvuudesta 19.12.2019

Puheesta ja paperista bitteihin - yritysten digivastuullisuudesta ja jatkuvuudesta 19.12.2019

Vuoden 2020 aikana tulemme järjestämään yhdessä KPMG Suomen kanssa seminaarisarjan yritysten digivastuullisuuden tiimoilta ja tämä seminaari on ensimmäinen aihealueeseen liittyvä tilaisuus. Ajatuksenamme on, että yritysten tulee toimia vastuullisesti sekä digitaalisessa liiketoiminnassa että kyberturvallisuuden toteuttamisessa.

Keskustele twitterissä: #ChamberSecurity #kauppakamariHEL
Kommentoi meille: @K2HEL, @panu_vesterinen, @TimoPiiroinen, @JaakkoPekki

 
Saatavuus Tilaa
Ajankohta 19.12.2019, klo 08.30 - 11.00
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ilmoittaudu viimeistään 18.12.2019
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Tilaisuus on maksuton.

Kuvaus

Digitaalisen loikan myötä yritykset toimivat nykypäivänä verkottuneemmassa yhteiskunnassa kuin koskaan aiemmin. Digitaalisen liiketoiminnan yleistyminen ja kyberuhkien kehittyminen on samalla tehnyt yrityksistä ensilinjan kohteita. Samalla digitaalista liiketoimintaa pitää kehittää ja nostaa näkyvyyttä digitaalisessa ympäristössä. Sen seurauksena digitaalinen hyökkäyspinta-ala kasvaa ja näkyvyyden myötä todennäköisyys hyökkäykselle lisääntyy.

Viranomaiset eivät voi vastata yritysten toiminnan turvaamisesta ja samalla yritysten tulee varautua myös onnistuneisiin hyökkäyksiin ja oman toimintansa jatkuvuuden suunnitteluun digitaalisten järjestelmien ollessa käyttökelvottomia. Elinkeinoelämä on erottamaton osa yhteiskuntaa ja samalla merkittävässä roolissa sen suojautumisessa digitaalisilta uhilta kyberulottuvuudessa. Miten yrityksen jatkuvuussuunnittelu liittyy koko digitaalisen yhteiskunnan poikkeustilanteiden kestokykyyn ja selviytymiseen niistä?

Yrityksille on viimeisten vuosien aikana lähes huomaamatta syntynyt digivastuullisuuden osa-alue. Toisaalta niiden tulisi tunnistaa elinkeinoelämän asema kohteena valtioon tai kansantalouteen kohdistuvien uhkien maalitauluna tai ponnahduslautana lopulliseen kohteeseen. Samalla liiketoiminnas-sa ja sen turvaamisessa tulisi noudattaa muussa toiminnassa tutuksi tullutta vastuullisen toiminnan menettelytapoja.

Yhteistyössä

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

 

08.30
Ilmoittautuminen ja aamiainen

09.00
Tilaisuuden avaus
Helsingin seudun kauppakamari

09.05
Yritysten digivastuullisuudesta
Panu Vesterinen, asiantuntija, Helsingin seudun kauppakamari

09.15
Data-analytiikan vastuullisuus digitaalisessa liiketoiminnassa ja kyberturvallisuus osana yrityksen vastuullisuutta
Mika Laaksonen, Head of Technology Advisory and Cyber Security, KPMG Suomi
Timo Piiroinen, Director, KPMG Suomi

10.05
Yritysten jatkuvuuden merkitys osana verkottunutta yhteiskuntaa
Jaakko Pekki, valmiusasiamies, Huoltovarmuuskeskus

11.00
Tilaisuus päättyy

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Satu Dahl

09 2286 0232

satu.dahl(at)chamber.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on maksuton.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv