Johtaminen ja esimiestyö

Haluamme olla suuntaamassa yrityksiä ja alueita liikuttavat voimat oikeaan suuntaan: kohti tulevaisuutta – kohti menestymistä. Kauppakamarin ihmiset ja verkosto tuottavat ja jalostavat tietoa, kasvattavat osaamista, lisäävät  ymmärrystä sekä kanavoivat vaikutusmahdollisuutta, mikä on tie menestykseen.

Johtaminen ja esimiestyö voi olla joskus yksinäistä puuhaa. Helsingin seudun kauppakamarin johtamisen ja esimiestyön koulutukset antavat uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia kohti tulevaisuutta. Menestys syntyy osaavien ja innostuneiden ihmisten kautta, siksi hyvä johtaminen ja esimiestyö nousee arvoon arvaamattomaan. Johtamisen ajankohtaispäivä, Tiimivastaavan ajokortti® ja Esimiespäivät  innostavat ja energisoivat esimiestyössä. Kouluttaudu Hyväksytyksi hallituksen jäseneksi HHJ®-kurssin avulla.

Uutta inspiraatiota, tukea ja monipuolisia näkökulmia johtamistyöhösi löydät Kauppakamarin johtajaklubissa, joka on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille, päälliköille ja esimiehille. 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudistimme klubitoimintaamme ja nyt tarjolla on entistäkin monipuolisempi ohjelma. Tutustu johtajaklubiin ja kevään huippuohjelmaan ja liity mukaan >>

Johtamisen ja esimiestyön tueksi tuotamme runsaasti myös kirjallisuutta. Digitaalisen lukemisen tai tiedon etsimisen ystäville Ammattikirjasto on iso apu. Tilaa koko ammattikirjasto.fi tai johtamisen kokoelma. Tutustu tästä!

Tiedon työntövoimaa  Kauppakamari I Koulutus

Tuotteet 41-80 / 161

Laskeva
/ sivu

Tuotteet 41-80 / 161

Laskeva
/ sivu

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv