Tulossa
Alaisena esimies

Risto Havunen

Alaisena esimies

Johtaminen on tulosvaikutteista toimintaa. Alaisena esimies on käsikirja esimiesten toimintaedellytysten parantamiseen. Etätyön lisääntyminen luo entistä enemmän paineita sille, että keskijohdon ja asiakasrajapinnassa toimivien esimiesten toimintakyky varmistetaan ja että he jaksavat tehtävässään ja saavat tulosta aikaiseksi. Kirjan ytimessä on kysymys, minkälaista tukea esimies tarvitsee omassa johtamistyössään omalta esimieheltään.

Jäsenetuhinta 59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)
Hinta 78,00 € (+alv 10 %, 7,80 €)

Kuvaus

Johtaminen on tulosvaikutteista toimintaa. Alaisena esimies on käsikirja esimiesten toimintaedellytysten parantamiseen.

Kirja käsittelee esimiesten johtamista ja antaa siihen käytännön työkaluja. Kirjan keskeisinä teemoina ovat asiakasarvo johtamisen johtolankana, uudistumiseen liittyvien käytäntöjen sopivuus ja systemaattisuus, yhteisen ymmärryksen ja tilannekuvan merkitys sekä ajattelun johtaminen toiminnan uudistamisen työkaluna. Kirjassa on yritysjohtajien ja hallitusammattilaisten käsityksiä ja vinkkejä uudistumiseen ja esimiestyön johtamiseen.

Esimiesten tehtävänä on viedä strategia käytäntöön, sillä strategisiin kehityshankkeisiin sisältyy ajatus uudistumisesta. Uudistumiseen liittyvien ongelmien taustalla on usein asiakasrajapinnan ja johdon erilainen  käsitys tilanteesta ja jopa väärät mittarit. Siksi yhteistyö yrityksen sisällä on onnistumisen kannalta perusedellytys tuloksekkaalle toiminnalle.

Uudistumisen tulpaksi parjattu keskijohto ja asiakasrajapinta jäävät usein vaille sparrausta. Pelkät myynnin edistämiseen ja kustannusten karsimiseen liittyvät komennot eivät auta ymmärtämään, mitä omien alaisten johtamisessa pitää muuttaa. Iso osa esimiehistä kokee saamansa tuen riittämättömäksi.

 

Kirjan ytimessä onkin kysymys siitä, minkälaista tukea esimies tarvitsee omaan johtamistehtäväänsä omalta esimieheltään.

Saatavuus 10/2021
Kirjoittaja(t) Risto Havunen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522467447
Sidosasu sidottu
Painovuosi 2021
Painos 1.
Sivumäärä n. 220
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Risto Havunen

sosiaalipsykologi, YTM, psykoterapeutti, eMBA
Hippocampus Networks Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv